Курир_Ђокица
Poznat
- Poruka
- 7.738
uzun muda........ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta
šta
đamsvi ti se na fotci avatara?
ти се јави кад будеш имала комбајsve zbog erotskih lokni.![]()
...jaoj ja bas imam problem...nikome ne gledam profil i sve vas zamisljam kao sa avatara...ne mogu da skontam da su iza ljudi...odlepila sam![]()
...jaoj ja bas imam problem...nikome ne gledam profil i sve vas zamisljam kao sa avatara...ne mogu da skontam da su iza ljudi...odlepila sam![]()
ko kaže da su ljudi iza......to su ljis sex machinen und uber menschen und frauen![]()
ja nemam veze s ovom sa avatara.![]()
iamimaš lepe rogove na onoj slici u profilu![]()
...sto je babi milo to joj se i snilo...znas sta kazu za snove, podsvesne zelje...
![]()
ja nisam baba, a i sinoćke sam sanjao kako karaju ljude, pa ih kasape, a posle toga ih izedu.......sa krompiritji i ajvar........![]()
...podsvesne zelje ili strahovi...pa ti sam odaberi...Hanibal Lektor ili Amerikaci u Somaliji....nesto od ta dva...
![]()
jes vala gladan sam mnogo............odoh nešto da prezalogajim tju se brzo frnem, samo da vidim imam li krompiritji i hajvar........
![]()
Kako se sve salite sa curama, ali da ih zbunite?
Ja sam jednom jednoj koja mi je prisla sa pricom kako joj se svidjam, rekao. Jesi ti normalna, sta mi prilazis, zar ne vidis koja sam ja faca. A ona se skroz zbunila.
A posle sam joj rekao da se salim, ali da me ne zanima.
Kako je dobro imati jaja kao ja, mozes puno toga raditi![]()
..a meso? Gde je meso iz sna tu![]()