електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
uopste nije glupost informisati se u kakvom ti se drustvu dete krece i gde
Дај бре, какво је то ухођење.То се не ради.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uopste nije glupost informisati se u kakvom ti se drustvu dete krece i gde
Niti može da se zabrani s kim da se druže ni gde da izlaze. Samo može da se postigne kontra-efekat, dete da počne da laže ili krije svoje aktivnosti.Дај бре, какво је то ухођење.То се не ради.
Gde si procitala da sam napisala da se deca uhode i odlazi na mesta gde oini izlaze ?
Sa decom treba pricati o svemu pa i o tome sa kim se druze i na koja mesta izlaze
a kako mislis da izvuce zakljucak o drustvu ako ne pita za drustvo?niko ne prica o ispitivanju vec o razgovoru iz kog roditelji mogu da donesu nekakve zakljucke
ali ok..to je moje misljenje koje sam iznela i za koje smatram da je u redu
kad dodje do toga ZAKASNIO SIa kad dodje do toga .. ne dati mi minut slobodnog prostora..
pa niko ni ne zeli da SVE zna o detetu i njegovom kretanju u drustvu. koliko sam primetio ni Nina ne govori o nekoj kontroli, vec o razgovorudete ce u vecini slucajeva reci ono sta njemu odgovara
tako da je sustina vaspitanje deteta a ne kontrola i prica sa kime se druzi
prica , da deca steknu poverenje u tebe, najbolji vid vaspitanja.a ako govorimo o tome kako zastititi decu od narkomanije, samo boga moliti da ne krenu tim putemZar prica sa detetom o svemu nije jedan vid vaspitanja?