Kao prvo ja ne izigravam filozofa, nego to jesam za sebe. Ako ti misliš da nisam, u redu, ali zar mene treba da pogadja mišljenje druge individue na ovom svetu (nisu li to vrline malih).Što se tiče toga da sam sociofobičan, ja bih prije rekao da živim u realnom svetu, kojeg ti još nisi upoznao, znaš li ti kolika je mržnja izmedju ljudi (čast izuzecima) Nije li spuštanje na nivo običnog vrlina malih? (pročitati ''also sprach Zaratustra'')
Lenj jesam priznajem, ali zar ljenost i dokolica nisu majka filozofije (reče Aristotel) sad ne znam ko je u pravu ti ili on...Filozof i ne treba da bude neko ko će da radi 8 sati ne bi li zaradio za dobro auto i dobar stan...Nisu li to vrline malih?
Postojanost moga sopstvenog mišljenja, verujem da je 10 puta veća,nego što su imali Imanuel i Fridrich zajedno u mojim godinama...
Rob tudjeg mišljenja sam onoliko, koliko hoću, a ipak mislim da je bolje nekad poslušati i tudje mišljenje, i ne ostati tvrdoglav i tup čitav život (čitaj: ti)
Ima još toga da se piše, ali mrsko mi, došao sam samo da osvežim mozak, kako bih cijelu noć čitao Spinozu... Pozz, želim ti brz izlazak iz pećine