Kako zaraditi novac sa 15 godina

Preko omladinskih zadruga moze da radi, mada mu za neke poslove mozda treba i saglasnost roditelja/staratelja.
To isto omladinska zadruga posto nije jos student da bude preko studentske.

Samo oprez sa tim zadrugama. Nece da placaju uopste ili plate dosta kasnije ili uzimaju procenat od ioanko zaradjenih malo para. Ovo znam iz mog iskustva i od drugih. Radio sam kao promo lider par puta kao student.

To isto omladinska zadruga posto nije jos student da bude preko studentske.

Samo oprez sa tim zadrugama. Nece da placaju uopste ili plate dosta kasnije ili uzimaju procenat od ioanko zaradjenih malo para. Ovo znam iz mog iskustva i od drugih. Radio sam kao promo lider par puta kao student.

Ja sam radio preko njih na lokalu, uvek za minimalac.
Bolje pare su bile samo kada su me iscimali ljudi direktno bez posrednika.

Sad počinje sezona berbi.Idu prvo maline,pa višnje pa tako dalje.Sa tim može pristojno da se zaradi...
Isto možeš da se raspitaš po komšiluku da li starijim ljudima koji se teže kreću treba neko da ode do prodavnice ili apoteke umesto njih...ili da pogledaš po okolnim trafikama i dragstorima da li treba pomoć kad im stigne roba da se to istovari i spakuje u magacin.
Ako si na selu možeš sad da počeš da bereš i zovu sad kad krene da cveta,pa i kupine i šipurak kad počne i to...U jesen i da skupljaš orahe,očistiš ih i prodaš,oni imaju pristojnu cenu očišćeni.

Sad počinje sezona berbi.Idu prvo maline,pa višnje pa tako dalje.Sa tim može pristojno da se zaradi...
Isto možeš da se raspitaš po komšiluku da li starijim ljudima koji se teže kreću treba neko da ode do prodavnice ili apoteke umesto njih...ili da pogledaš po okolnim trafikama i dragstorima da li treba pomoć kad im stigne roba da se to istovari i spakuje u magacin.
Ako si na selu možeš sad da počeš da bereš i zovu sad kad krene da cveta,pa i kupine i šipurak kad počne i to...U jesen i da skupljaš orahe,očistiš ih i prodaš,oni imaju pristojnu cenu očišćeni.
Hvala dobre poslove ste mi nabrojali

Manastirka lep svet ali uskoro ce 16 pa ce imati i LK i moci da vozi neki skuter. Ni ja ne volim kad vidim decu da zuje bez kaciga ali treba razumeti vrelu krv.

Od poslova dobio si savete dobre a ako si bas zeljan posla za i imas bicikl mozda da vidis da sa Donesi, Walt, Glovo jer mozes lepo da zaradis na baksisu i pritom vezbas tj vozis bajs. Nisam siguran da maloletnike zaposlavaju ali probaj.

Iako je motor lajtmotiv lepo je procitati da neko zeli svojndinar da zaradi. Tako ces i vise ceniti SVOJ motor.

Srecno ti bilo sinko u trazenju posla

Back