Koji su najbolji nacini da se zaradi novac kao tinejdzer? Planiram da kupim sebi motor od zaradjenih para.... a ne bih da cekam rodjendan pa Bozic pa slavu, da bih skupio novac za motor.. Jel ima neko nacin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savet iznad. Kafic mozda, mada ne znam tacno zato sto si maloletan.
To isto omladinska zadruga posto nije jos student da bude preko studentske.Preko omladinskih zadruga moze da radi, mada mu za neke poslove mozda treba i saglasnost roditelja/staratelja.
To isto omladinska zadruga posto nije jos student da bude preko studentske.
Samo oprez sa tim zadrugama. Nece da placaju uopste ili plate dosta kasnije ili uzimaju procenat od ioanko zaradjenih malo para. Ovo znam iz mog iskustva i od drugih. Radio sam kao promo lider par puta kao student.
Hvala dobre poslove ste mi nabrojaliSad počinje sezona berbi.Idu prvo maline,pa višnje pa tako dalje.Sa tim može pristojno da se zaradi...
Isto možeš da se raspitaš po komšiluku da li starijim ljudima koji se teže kreću treba neko da ode do prodavnice ili apoteke umesto njih...ili da pogledaš po okolnim trafikama i dragstorima da li treba pomoć kad im stigne roba da se to istovari i spakuje u magacin.
Ako si na selu možeš sad da počeš da bereš i zovu sad kad krene da cveta,pa i kupine i šipurak kad počne i to...U jesen i da skupljaš orahe,očistiš ih i prodaš,oni imaju pristojnu cenu očišćeni.
Bolje ti je da se u tim godinama posvetiš učenju i sportu, a ne da lupaš glavu motorima!Koji su najbolji nacini da se zaradi novac kao tinejdzer? Planiram da kupim sebi motor od zaradjenih para.... a ne bih da cekam rodjendan pa Bozic pa slavu, da bih skupio novac za motor.. Jel ima neko nacin?
Pa negde neka ispomoc u ugostiteljstvu,mozda i gradjevini,fizikalijaKoji su najbolji nacini da se zaradi novac kao tinejdzer? Planiram da kupim sebi motor od zaradjenih para.... a ne bih da cekam rodjendan pa Bozic pa slavu, da bih skupio novac za motor.. Jel ima neko nacin?
Ne treba ti motor.Koji su najbolji nacini da se zaradi novac kao tinejdzer? Planiram da kupim sebi motor od zaradjenih para.... a ne bih da cekam rodjendan pa Bozic pa slavu, da bih skupio novac za motor.. Jel ima neko nacin?
Pomocni radnik u gradjevini
Na crno biKaze da ima 15 godina, malo ko bi ga zaposlio kao pomocnog radnika.
Na crno bi