- Poruka
- 26.193

Da li ujutro prvo nešto popijete ili pojedete?
Kafa, voda, rakija? Ili neka kajgana sa kobajama, slaninom, pa pored paradajz i kajmak?
Volim "voćni" početak dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1528570
popijem caj na poslu i pogledam sta ima na krstarici... dal' su mi neki srbenda, rusovol, teoreticar zavere, paranoik i sl. pacijenti komentarisali postove od juce, pa im uz caj odgovaram![]()
da, i?Jasno ti je da si podelio svoj outlook sa sve ceduljicama?
Baš kao što je opisano.![]()
Kafa, voda, rakija? Ili neka kajgana sa kobajama, slaninom, pa pored paradajz i kajmak?
Nemoj to ljubi te čika Siza... to ničemu ne služi osim da apotekar pošalje decu na more. Bolje pojedi jabuku ili mandarinu.popijem par vitamina
Kafa i kroasan. Pa mala pauza, pa obilan proteinski dorucak![]()
I tako 24/7 da bacis samo pogledPogledajte prilog 1528573
popijem caj na poslu i pogledam sta ima na krstarici... dal' su mi neki srbenda, rusovol, teoreticar zavere, paranoik i sl. pacijenti komentarisali postove od juce, pa im uz caj odgovaram![]()
Pijem cink, posebno pred i posle planinarenja jer ukoliko to preskočim napadne me herpes po povratku, obavezno drugi dan, kada mi se telo prividno smiri.Nemoj to ljubi te čika Siza... to ničemu ne služi osim da apotekar pošalje decu na more. Bolje pojedi jabuku ili mandarinu.