Kako zamisljate forumase i forumasice pic post, mim, gif

....joj ovo za zalivanje me podseti na "Lepa sela, lepo gore" , 'Ajde, Halile ti ga prvi zalilaj :lol:
..............

Jooooj ja u senu sve sa ovim crvenim cipelama i zlatnom haljinom :rotf: užas, užasa :lol:
Ali da drži ruke kao i ja...drži, tu nema govora :rotf:
...Ista ja, moram priznati :klap:
....
a ima i ovde pesmica :lol:

"Kod Dačice sazorilo grožđe,
hoće meni na seno da dođe,
nema boljeg leka od Dačine loze,
protiv zamora, stresa i nervoze"

....
moj nadovez :lol:

U senu se valjam sve u šesnaest :lol:
Od gladi ću da padnem u nesvest :rotf:

Ja dijetu držim sad na grožđu
kaže @Ripli to sad ima prođu :lol:

Dok ja čekam @Dačinu vizitu
On komšijkama pokazuje ki(ć)u :rotf:
...
Kanarinca ima on što peva,
a legla bi mu bolje jedna ševa. :rotf:
...
Mati mila "Da sam muško samo trideset sekundi
Ti bi @Dačo pao već u prvoj rundi"
:rotf:

:eek: Dobro sto ne okacih onu na kojoj se Fredi okrenuo ledjima ka snimatelju i ponosno isturio strkljastu pozadinu u uskim belim farkama pravo u objektiv, sve stojeci kraj Dijega u njegovom dresu s brojem 10. :rumenko: :lol: :lol: :lol: Znaci zbrisacu na Zene i tamo stihoklepati, tamo cute i trpe me. :lol: A ne ko ovaj bundzija Tesa, samo zanoveta, te Seka je trandza, te Seka ima ruznu haljinu i cipeliske, te ja sam gej, te pada u nesvest... :lol: (Dobra ti pesmica, dobro poetesash. :ok: :D)

- - - - - - - - - -

bravo @Sale :super:

hajd' sad mene :ceka: :lol:

- - - - - - - - - -

Hvalte me braćo moja :rotf:

Jooooj hahaha :zcepanje:
...
joooooj dobiću facijalis od smejanja :lol:

ali ovo @Poetessan deluje stvarno kao neki baletan :lol: to ne bi valjalo stvarno :lol:
...
jaooooo nedostaje @Minjon stvarno :lol: nadam se da će da iskoči iz nekog budžaka :lol:
....
Neće me valjda banovati....možda ne čitaju :zkez:
...
Jaooooo umirem od smeha :lol:

Dabome da ne citaju, gledaju ljudi, zblenuti, ne veruju vlastitim ocima sta ih je snaslo, i ne znaju sta bi s tobom zvrkom zvrkastim. :lol: Kao Zmaj Nevenu gledaju. :lol:

bravo @Sale :super:

hajd' sad mene :ceka: :lol:

untitled.JPG

:eek: Dobro sto ne okacih onu na kojoj se Fredi okrenuo ledjima ka snimatelju i ponosno isturio strkljastu pozadinu u uskim belim farkama pravo u objektiv, sve stojeci kraj Dijega u njegovom dresu s brojem 10. :rumenko: :lol: :lol: :lol: Znaci zbrisacu na Zene i tamo stihoklepati, tamo cute i trpe me. :lol: A ne ko ovaj bundzija Tesa, samo zanoveta, te Seka je trandza, te Seka ima ruznu haljinu i cipeliske, te ja sam gej, te pada u nesvest... :lol: (Dobra ti pesmica, dobro poetesash. :ok: :D)

- - - - - - - - - -

Dabome da ne citaju, gledaju ljudi, zblenuti, ne veruju vlastitim ocima sta ih je snaslo, i ne znaju sta bi s tobom zvrkom zvrkastim. :lol: Kao Zmaj Nevenu gledaju. :lol:

Što se tiče pesmica, uopšte nisam u formi :lol:
Ali kad me krene, ihaj! :mrgreen:

Ma što se tiče zanovetanja, to se prosto mora :zper:
Žene su večito nezadovoljne, a razmažene @Seke @Soraje i @Poetesse nisu izuzetak! :mrgreen:
Svako ko misli drugačije zeznuće se :lol:
.....
čekam tvoj odgovor :zper:

:ceka:
....
Idem da citiram dalje

- - - - - - - - - -

da, da :lol: ..tu je negde...samo većina mojih slika je ležećih...moraćeš i takvu neku da nađeš @Sale :zag:

Eto, Sale joj okacio bas lepu fotkicu, a ona i njemu zanoveta i chantra. :lol:

Znaci gora je od Zmaja. :lol: "Nesh nada me!" :lol:

OK. :p :lol:

U ekstazi preplicu se tijela,
ja zbog Tesse skapavam brez jela,
'ocu ljubav iznijet' na vidjelo,
al' se bojim sto ce reci selo.
Sutim, trpim i u sebi zalim,
jer ne smijem glasno da se falim.
Nadahnut sam, dasta nego 'esam,
ona trazi da jos poetesam...

To kao odgovor na stav javnosti... :lol:

Eto, Sale joj okacio bas lepu fotkicu, a ona i njemu zanoveta i chantra. :lol:

Znaci gora je od Zmaja. :lol: "Nesh nada me!" :lol:

OK. :p :lol:

U ekstazi preplicu se tijela,
ja zbog Tesse skapavam brez jela,
'ocu ljubav iznijet' na vidjelo,
al' se bojim sto ce reci selo.
Sutim, trpim i u sebi zalim,
jer ne smijem glasno da se falim.
Nadahnut sam, dasta nego 'esam,
ona trazi da jos poetesam...

To kao odgovor na stav javnosti... :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaa :rotf: :rotf: :rotf:
hahahahahahaha

E curo, Sale 'oce da kaze: "Odo' popit' kavu, skoro sam zadrijem'o, ti si bila mala maca kad sam ja oprem'o." :D Ne zanovetaj co'eku, super su mu slike. :)

Narode, bu'te i dalje tako pozitivno oshinuti, laku noc, pozdrav. :D

ma @Sale je super, on je moj prijatelj sa Splava :heart:
...
Laku noć @Dačo....sutra nastavljam...onaj bolnički strip mi ostao :lol:

mada se nadam da će @Ripli da nas iznenadi isto :heart:

ljudovi, bre! :obozavam: pa vi ste svi skroz otisli u tu 2037g! :rotf: sad ce i brat Ripli da proviri i uskoci u sesnaesterac! :zcepanje:
kasljem malo od proleca, malo vise od smeha :lol: crkoh od ove Poetesse :obozavam: i od ovog Po(e)tessaca :obozavam:
sjajni ste!!! :heart2: :worth: :worth: :worth:

a i Sale i Macka odlicno zaprzili corbu! :klap: :zcepanje: :cmok2: :cmok2:
ljubac svima redom :ljub:, bezim da prevodim neke tekstove, a jedva cekam sutra nastavak Kriptoteke! :malav: :srecna:

Najpre vatreni poljubac (kako ovo rokerski zvuci :D) za Lunjicu. :cmok: Hvala puno, eto poetesamo malo, cisto onako rekreativno. :lol: Da bude vise smeha, i da stane kasljucanje, evo lepseg vremena, bice lakse. :) :zag:
Strip o Ripli i Tesi u 2037. godini je u fazi izrade, fotke su odabrane, formatirane, samo se jos radi na dijalozima, potrebno je osmisliti i docarati atmosferu na forumu, a i sire, za nekih dvadesetak godinica, za sad se pouzdano zna da je prika Di Lajt postao moderator, a da je nasa Ninochka stalno banovana :lol:, da se mala Andja udala za bata Djoleta Junskog i ukinula mu voznje biciklom do okolnih naselja zbog ljubomore, i tako, kad se nakupi mastarija bice i to napravljeno... :D

... Inkriminisane fotke na sunce! :lol:

da vidimo mi taj talenat :manikir:...
Ovu raspevanu Tesu samo da obavestim da su kod mene vec na snazi vanredne mere, smanjeni unos kalorija, i da je izazov prihvacen, a da ce, s obzirom na to da nije banovana zbog njene skakljive fotkice :lol:, i Maradonine inkriminisuce fotke s verenicom biti objavljene kad se u pricu uvede Lunjin lik. :rumenko: :lol: Lunjica mi je nekako najprikladnija za ulogu fatalne plavuse, a i za intimiziranje sa mojom ulogom. :rumenko: :lol:
vidi @Dačo ne mogu da ostavim samo jedan komentar, jer mi prosto to savest ne dozvoljava zbog truda koji si uložio :heart2:
..
Reći ću samo da sam crkla od smeha na ono tvoje umetničko @Poetessač :rotf:
..
Prosto ne znam da li vredi podnositi toliku žrtvu i izlagati se osudi okoline i nerazumevanju šire i uže javnosti :rotf:
..
A ide ti to sa stihovima moram priznati čitala sam te kradom :rumenka: i tiho u sebi patila i duboko uzdisala :rotf: sto mi nijedan stih obožavanja nisi posvetio :zcepanje:
..
E sad znam da ću otvoriti Pandorinu kutiju ali znam da ce vredeti :lol:
..
Do sledećeg uključenja sa telefonata...koji osećam već vibrira jer mu je baterija na izdisaju...moram da idem i da se pozabavim njim :p
..
Cmok još jednom od mene :ljub: uključim se kasnije.
Vec je izneta moja tugovanka zato sto moram da ostanem diskretan kad je rec o nasoj vezi, za mene su rezervisani ukradeni momenti u tom nekom Tesinom ljubavnom mnogouglu, i ne smem o nama na sva zvona da zvonim, a u polutami separea se vec preispitujem, da li su zaista tolike zrtve potrebne... :lol: (Zavidim ovom Dijegu, pazi kako je stisnuo Tesu... a i ona se uz njega prilepila... :rumenko: :lol:)

Pogledajte prilog 430998

Back