Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho Maco, sestro mila, otuda nam zadji. Tako znaci... e, pa onda bi eventualno i tebe mogli da ubacimo u pricu kao neku pevacicu, one su generalno zaobljene na tim delovima. 
![]()
![]()
Oho Maco, sestro mila, otuda nam zadji. Tako znaci... e, pa onda bi eventualno i tebe mogli da ubacimo u pricu kao neku pevacicu, one su generalno zaobljene na tim delovima.
![]()
ma kakva pjevacica, nemam ja sluha 

Ma ja to Maci uzimam mere odokativnom metodom radi iznalazenja vizuelne identifikacije za moje price, zato me zanimaju konkretni podaci, sakupljam informacije za gradjenje lika, ono da mogu da joj pronadjem alternativni lik, kao sto si ti Seka, a Ripli Viverka, profesionalna deformacija, sta cu...![]()
to jeste Kriptoteke

poetessa
![]()

Ne znam onda @Dačo, moraćeš da joj tražiš onu fotku u crnoj haljini![]()
Da bi dočarao njen lik i delo autentično za to tvoje "građenje" lika.
Poskidasmo se mi zbog ove tvoje Eroteketo jeste Kriptoteke
![]()
...
Gde je sad @Krypto da vidi šta smo mu napravili od teme
- - - - - - - - - -
našao si fotku iz mlađih dana![]()
hoću ja da se slikam za školski kalendar
..
hvala @Snow![]()

Bogme, meni je jedino zazorno zbog brata Kripta, ne bi nase zezal'ce bile u skladu sa koncepcijom ove njegove teme, ali eto dok ne drekne i ne rascera nas zeru cemo se benaviti, kad se ukaze mogucnost.![]()

Znam bar nekoliko forumskih tetki koje bi se slozile sa takvim mojim portretom.

@Maco ne briši komentar
...
ovo je totalno ludilo
..
..
Joooj i @dr Šugenzi je tu sa ovim sestricama uspijušama!
Evo dok mi dr @Šugi ne dođe u vizitu i ne uzme meru za guzogazsmrzavam se ovde bez donjeg dela pidžame
..
Boga molim samo da ne dođe prvi načelnik @Fortes ili načelnica..onda ću sigurno zaglaviti bolničko lečenje zbog njegovog baNJovanja
...
Kucam u velikim bolovimadok mi mladi stažista vlažnim peškirićem maše ispred naočara
..
Podseća me malo na jednog zgodnog forumasha...dobro lazemna vishe njih...a mozda mi se malo muti u glavi zbog injekcije koju mi.je dao
..
AGHhhaaaAHhhhh..AH...(@poetessa duboko uzdishe dok se stazista nadvija da joj stavi) cist carsav
Slika kao dokaz
Evo, setio sam se gde sam video pravu reakciju za kako zamisljam Dachinu facu kad je video Tesinu fotku, kao Mirko iz Maratonaca kad blene u Hedi Lamar - Zmaj snima Nevenu Hot koja ne sme od njega da udje u bazen... samo sto ne zapeva "... kad bi Zmaju dala, kunem ti se evo, sedam dana ne bi znala dje desno, dje levo..."
ZNaci Tes svaka cast za fotku

jaoooooooooooooooooo ne mogu da stignem da citiram![]()
...
jaoooo, kako ih samo nalaziš (fotke)!![]()
@Ripliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Dolazi više...ne mogu ovo izdurati, @Dačo je rešio da me satre....uživeo se u ulogu @Poetesseča![]()
...
inspiraciju mu samo nadolazi![]()
..
o ostalim stvarima ne smem više ni da pišem
...
treba mi pojačanje!![]()
Brate, ko trazi, nadje.
Sto bi reko Zmaj "tebi sir, meni surutka". 
Riplisha je zbrisala, ostali smo samo mi, i ceo forum oko nas. 

Nego ma koliko Seku mnogi smatrali seks simbolom malo je njenih fotkica, moracu u perspektivi da ti potrazim novi vizuelni identitet, Viverove i Maradone ima koliko hoces, ali Seke slabo. Ili ti da menjas frizuru.

Dacha je ubrzo saznao sta je bio uzrok sukoba izmedju Zareta i Gocija, i to ce povodom njihovog izmirenja izneti uskoro u javnost u nekom od sledecih brojeva ove strip revije Kryptoteke. Kao sto brat Ripli rece Dacha je uplovio u politicke vode, ne baveci se visokom politikom nego dubokom politikom, u ovoj partokratiji nije bilo moguce ostati imun... Riplijev komsija Gojko, koji je i sam nenadano postao priznati muzicar, zapravo multimedijalni umetnik, mu je bio od velike pomoci, buduci da je Dacha bio tvorac njegovog prvenca, hita "Otisla je Riplijela", cime se Gojko i probio na estradi...
Pogledajte prilog 430030
Pogledajte prilog 430032
Pogledajte prilog 430034
Da bi se relaksirao nakon afere Dekolte Dacha je pribegao radoholizmu, tako je nastao novi hit, posvecen komsiji Gojku, pod nazivom "Vratila se Riplijela"... zahvaljujuci tome, a takodje i plodnoj dugogodisnjoj saradnji, Dacha se opet nasao u fokusu brata zeme Riplija, koja mu je predlozila i neke konkrente oblike povezivanja.Da li ce oni postati krajiski Soni i Ser videce se...
Pogledajte prilog 430068
Pogledajte prilog 430069
![]()
nadogradnja i inspiracija sigurno na tvoje zanatske sklonosti prema tesarskom zanatu

![]()
Inspiracije ne manjka.
RIpli i Tesa su imale specifican ukus kad je rec o muskarcima, i Dacha se tome prilagodjavao kako je znao i umeo...
Pogledajte prilog 430042

Brate, nece to biti nesto bogzna, bembucka me tvoj nik, mislim aj ti nadji nesto sto se rimuje sa poetesanje...![]()
Nego ma koliko Seku mnogi smatrali seks simbolom malo je njenih fotkica, moracu u perspektivi da ti potrazim novi vizuelni identitet, Viverove i Maradone ima koliko hoces, ali Seke slabo. Ili ti da menjas frizuru.
![]()
A sto rece i brat Ripli ovaj Maradona je legenda, ali i neopevani ludak, vi rekoste da je potencijalni gej, al sudeci po slobodnim fotkama sa rodjenom verenicom ne bi se reklo.![]()

matori perverznjak fotka![]()
..
pre zimskog perioda![]()

Ne bre to gazdarice
Zli genije![]()

aaaaaaaaaa![]()
jaooo izvini @Snow![]()
...
uživela sam se u ovo naše pisanje...u pravu si![]()
..
jeste ...kako pravi ove dijaloge za strip i pesmice....genije je stvarno![]()

jaoooo ovo sa Japancem je bilo onomad na temi "Šta radite"![]()
Jaoooo Bože...tada sam pisala ona pisma tebi i @Ripli![]()
...
fenomenalno...ali ovo mora da prokomentariše @Ripli u svom fazonu![]()
Joooooj![]()
![]()
Poetesac ili Poetesačnadogradnja i inspiracija sigurno na tvoje zanatske sklonosti prema tesarskom zanatu
![]()
tesar, tesač, poetesač![]()
....
ali stihovi![]()
Bilder amater
"Odričem se testa, slatkiša i mesa,
sve sa ciljem da se kresne Tesa.
Ne odlazim ja u teretanu
već kod kuće treniram bananu"
jaooo mora nadovez![]()
"Džaba trening, džaba muke tvoje
kad ti gaće iznad pupka stoje.
Na dijetu pod hitno da ideš
sa banane moraš da se skineš![]()
...
Amaterski pristup nije sad na ceni
pakuj svoje stvari i put teretane još od danas kreni!"
Poetessač biti....nije to baš lako izgleda![]()
hahahaha dijaloga![]()
...
sexy kostim medveda![]()
..
bojim se već kakvi bi to filmovi bili
- - - - - - - - - -
Inkriminisane fotke na sunce!![]()
da vidimo mi taj talenat
- - - - - - - - - -
a sad što je Poetessač ili Potessac teško za rimovanje...to je izazov!
- - - - - - - - - -
matori perverznjak fotka![]()
..
pre zimskog perioda![]()
Prvo sam video nastavak "Bildera amatera". Unisti mi curo svu mukom sticanu reputaciju olinjalog forumskog zavodnika. 

Bilo je reci da moj estradni nadimak bude Poetessan, medjutim to je ocenjeno kao furundzijski, islo bi u prilog negativnoj kampanji o meni.
I onda se doslo do macho Poetessača ili Poetessca, eventualno Poetessara. 
Pa ako ne bude frke kacim Dijega s verenicom. :zkez
Ali stvarno me pokopa stihovima, pa danima sam u kuci zvizdukao i pevusio "placi mala, placi, osto sam na Dači"...

Ne bre to gazdarice
Zli genije![]()
Tako je braco i drugovi, hvalite me. 
![]()
![]()
Pa da, instrumentalisti se cene...
Ripli je bila iskreno zabrinuta zbog Dache, i umela je ovoga puta da ga posavetuje...
Pogledajte prilog 430056
A cas dokazivanja pred Tesom je napokon kucnuo, Dacha je bio pod velikim pritiskom, i pored najbolje volje nije uspeo da u to udje rasterecen i da pokaze sve sto ume, dok je Tesa bila potpuno relaksirana naslutivsi da od Dache nikad svirac biti nece...
Pogledajte prilog 430058
užas, užasa

![]()
![]()
Prvo sam video nastavak "Bildera amatera". Unisti mi curo svu mukom sticanu reputaciju olinjalog forumskog zavodnika.
Sad se i Dacha hvata za glavu,
u dve strofe urnisala svu njegovu slavu...
Naravno, fora sa Japancem je Minjonova, kad je sumo rvac probio zid Riplishine sobe bezeci ispred njenog izliva strasti, porusio usput ambar komsije Gojka, a ostalo je istorija...
Radim ja na tom izazovu, unosim se u Poetesača, trazim inspiraciju iz njegove vizure.![]()
Bilo je reci da moj estradni nadimak bude Poetessan, medjutim to je ocenjeno kao furundzijski, islo bi u prilog negativnoj kampanji o meni.
![]()
I onda se doslo do macho Poetessača ili Poetessca, eventualno Poetessara.
Sacekacu da vidim da l ce te kolege banovati zbog tvoje fotkice.![]()
Pa ako ne bude frke kacim Dijega s verenicom. :zkez
![]()
Ma nema moja perverzna priroda veze sa godisnjim dobima, to uvek izbija iz mene, zene to prepoznaju ili ne.![]()
![]()
![]()
Ali stvarno me pokopa stihovima, pa danima sam u kuci zvizdukao i pevusio "placi mala, placi, osto sam na Dači"...
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
Tako je braco i drugovi, hvalite me.
![]()
to ne bi valjalo stvarno
nadam se da će da iskoči iz nekog budžaka