Kako zamisljate forumase i forumasice pic post, mim, gif

naravno ...nego šta :zkez: neće da bude valjda kao u Lepinoj pesmi "što me diraš, kad ne znaš da sviraš" :mrgreen:

nije naivna ova naša @Ripli uopšte :lol:

E vala, svašta i meni na viber stiže (ko mi je kriv kad smo mu u Štutgartu bili predgrupa)

:lol:

Pogledajte prilog 429045

jaooooo ovo je stvarno hit :rotf:

- - - - - - - - - -

vidim da se radi o brzom gonzalesu i patku Dači :lol:
....
uklapa se :super:

Pogledajte prilog 429043

Dokazuj se Dačo zemljačino, bog te ne ubio:rotf:
Hahahahahahahaha... ja sam mislio da zemo Boro ne umije te stranjske... :lol: :lol: :lol:

Ne ima od te ljubavi nista, cim stignem dokumentovacu to fotkama, kaze da mi je zardj'o stomak eliminator, a nije citala na Zenama temu Put do muskarcevog vodi preko stomaka... :lol: Mada realno moga je lakse zaobici nego se s njega spustiti, mislim stomaka... :lol:
jaooo @Dačo ostaviću te samo tako :rotf:

nisam ja plaćala i ulagala u toliki silikon da ti ne bi mogao da izvršavaš svoje bračne dužnosti :zcepanje:

e moja @Soraja i @Seko Aleksić...na šta si ti spala ...na zadriglog revolucionara i gej ikonu :rotf:

jaooooooooooooo plačem @Ripli :rotf:

Nessun dormaaaaaaaa, ovaj samo može da peva "plači mala, plači, ost'o sam na Dači" :rotf:...

Ahahahahahahahahahahahahahaha... 'bem te ludu... :lol: :lol: :lol:

Ček da presečemo sa reklamama :lol:

Ovo je za @Canooo :heart: dok ne napravim celu priču :lol:

cb71944a915c642f1d61cc5d10c74593.jpg

- - - - - - - - - -

i ova isto, hahaha :lol:

0d2cc8b68c49b39316cede88f39d2cd3.jpg

E vala, svašta i meni na viber stiže (ko mi je kriv kad smo mu u Štutgartu bili predgrupa)

:lol:

Pogledajte prilog 429045

:rotf: :lol: :lol: Njegova prepoznatljiva poza, tako se pozdravljao neki lik iz Tuzle sto je sa mnom bio u istom vodu u skolskom centru, imitirao Drljacu, sirio ruke i kez... :lol: :lol:
Ma nije to viber nego vi zene razmenjujete informacije o zestokim frajerima, pa nahvalilo i Boru, starog vuka, ono oj Bojana pitaj Milijanu.
naravno ...nego šta :zkez: neće da bude valjda kao u Lepinoj pesmi "što me diraš, kad ne znaš da sviraš" :mrgreen:

nije naivna ova naša @Ripli uopšte :lol:

jaooooo ovo je stvarno hit :rotf:

- - - - - - - - - -

vidim da se radi o brzom gonzalesu i patku Dači :lol:
....
uklapa se :super:

Odsvirao sam ja i pre nego sto sam izvukao gudalo. :lol: :zag:

Hahahahahahahaha... ja sam mislio da zemo Boro ne umije te stranjske... :lol: :lol: :lol:

Ne ima od te ljubavi nista, cim stignem dokumentovacu to fotkama, kaze da mi je zardj'o stomak eliminator, a nije citala na Zenama temu Put do muskarcevog vodi preko stomaka... :lol: Mada realno moga je lakse zaobici nego se s njega spustiti, mislim stomaka... :lol:

Ahahahahahahahahahahahahahaha... 'bem te ludu... :lol: :lol: :lol:

Čekam te ovde @Dačo :zper:

Da vidim šta mi je činiti dalje :lol:
....joooj ljudi crkoh :lol:

- - - - - - - - - -

:rotf: :lol: :lol: Njegova prepoznatljiva poza, tako se pozdravljao neki lik iz Tuzle sto je sa mnom bio u istom vodu u skolskom centru, imitirao Drljacu, sirio ruke i kez... :lol: :lol:
Ma nije to viber nego vi zene razmenjujete informacije o zestokim frajerima, pa nahvalilo i Boru, starog vuka, ono oj Bojana pitaj Milijanu.

Oj, Milijana! :lol:

Milijana kaže "Stari vuk je još u punoj snazi" :lol:

Ne odustaj @Dačo...podmaži gudalo pa da te Bog vidi :rotf:
...
i cela Krajina :zcepanje: na viberu i FB-u :lol:

:rotf:

Ne podleži tom defetizmu zemljačino moj, u Vuka Mandušića je svaka ubojita:zper:
kontam da i to tvoje gudalo samo čeka pravu priliku da
zagudi punom parom:rotf:

......

Joooj ljudi, moram poć, ali najvoim vas:heart::zag:

Ako se ne javim uskoro, ne brinite ništa...ipak nastupi, intervjui, švaleri...nema se vremena, ali čim uzmognem, eto me da dobacim koju:lol:

:zag::cmok: žvaljakis i ljubakis :cao:

Čekam te ovde @Dačo :zper:

Da vidim šta mi je činiti dalje :lol:
....joooj ljudi crkoh :lol:

- - - - - - - - - -

Oj, Milijana! :lol:

Milijana kaže "Stari vuk je još u punoj snazi" :lol:

Ne odustaj @Dačo...podmaži gudalo pa da te Bog vidi :rotf:
...
i cela Krajina :zcepanje: na viberu i FB-u :lol:

I mene sad to njegovo gudalo nažuljalo, pravo sam se zabrinula za kolegu:lol:

:rotf:

Ne podleži tom defetizmu zemljačino moj, u Vuka Mandušića je svaka ubojita:zper:
kontam da i to tvoje gudalo samo čeka pravu priliku da
zagudi punom parom:rotf:

......

Joooj ljudi, moram poć, ali najvoim vas:heart::zag:

Ako se ne javim uskoro, ne brinite ništa...ipak nastupi, intervjui, švaleri...nema se vremena, ali čim uzmognem, eto me da dobacim koju:lol:

:zag::cmok: žvaljakis i ljubakis :cao:

Hajde @Ripli...i ja ću lagano...ovo je strašno :lol:

Kao deca neka ili kao @Dača kad se popne na trešnju kako je sebe opisivao :lol:

čekamo te na istom mestu :obozavam: :ljub:

E ta briga o mom gudalu me podseti na ono kad se Zoran Radmilovic pozalio Miri Banjac i njenoj zenskoj ekipi povodom slicnih problema. :lol:
Nemam nikakve vajde od vas dve lujke, al drage ste mi pravo, sto bi rekle Lale volem vas. :heart: i :heart: :lol:

Bice fotkica kad stignem da ih sklepam, i neka mi je dragi bog u pomoci, ali u ovakvoj krizi, u uslovima opsteg osporavanja mog umeca, mozda cu morati u pomoc da pozovem i takve velicine kao sto su drug Tito i Zmaj od Sipova, Boro i Era nece biti dovoljni. :rotf:

E ta briga o mom gudalu me podseti na ono kad se Zoran Radmilovic pozalio Miri Banjac i njenoj zenskoj ekipi povodom slicnih problema. :lol:
Nemam nikakve vajde od vas dve lujke, al drage ste mi pravo, sto bi rekle Lale volem vas. :heart: i :heart: :lol:

Bice fotkica kad stignem da ih sklepam, i neka mi je dragi bog u pomoci, ali u ovakvoj krizi, u uslovima opsteg osporavanja mog umeca, mozda cu morati u pomoc da pozovem i takve velicine kao sto su drug Tito i Zmaj od Sipova, Boro i Era nece biti dovoljni. :rotf:

jaoooo :rotf:

ovo ne sluti na dobro :lol:

jedva čekam :cmok2: :heart:

- - - - - - - - - -

On tom slikom hoce da kaze kako nisam fabulous...:lol:

ma to je neka studentkinja koliko sam shvatila a on je teniser i izašli su na dejt :heart: :lol:

Kanu ume da bude slatka a ova devojka je baš fabulous.

- - - - - - - - - -

ok.gif
worth.gif

Sad sam pročitala skoro celo :lol: kad ja ne pratim tenis....ona je kanadska teniserka Eugenie, delovalo mi muško ime...ima lep nadimak Džini :lol:, rank 44 ako sam dobro shvatila trenutno i pristala je da izađe zbog opklade sa svojim obožavaocem i ispade da su se super proveli i da će čak izaći ponovo :lol:

Jeste baš je fabulous i njen dejt je isto bio fin...i baš su se fino našli :zaljubljena:

thx :ljub:

Poslednja izmena:
@Mr No :super:

Upravo tako, dođe mi da ga rastavim na najsitnije delove :rotf:
A zamisli kad tek klikneš u PP i prijaviš sam sebe i svoju poruku :rotf:
Srećom mi se nije to desilo :zkez:
Ali ne bi bilo zgodno uopšte :lol:

@Nero :super:
@Fineti :super:
@Metla...nema šta da se kaže...odmah se prepozna :ok:
i mala divlja @Perfi :zkez:

- - - - - - - - - -

@Dači isto da kažem da ne mogu da mu dam još :zkez: mislim na reputaciju :p
....
ali čim bude biće :lol: :ljub:

Joj Mr No:zag:Jos juce videla ovo:lol:Samo da znas moja konstrukcija tela je malena za ove Balone bweeeee:rotf::zloca:

Back