Kako zakonski do puške ili pištolja?

Uvek je bilo da se i od prazne puške neko plaši, nacija mora da se izdigne iz straha i preuzme integritet za svoj život i živote svoje porodice. U tom smislu mi je drago da se otvara pitanje služenje vojnog roka i to čini da se osećam malo bolje. Ako dođe do agresije bilo kog faktora na našu državu da ne padnemo kao domine pred napadom, zlu ne trebalo!
U tom smislu obaveza je i za cerke, sto ce izazvati probleme....vojni rok treba da bude dobrovoljan, da se deca izigraju vojnika dok ne shvate da nisu za to, a terati i one koji znaju sta hoce u vojsku je bezobrazluk i nacin ukidanja licnog misljenja...

Oruzje treba da bude u slobodnoj prodaji ograniceno jedino psihijatrijskim statusom, gde je i uticaj psihijatara smanjen na one koji imaju odredjene smernice, pa da ih ne izdaje svaka baba poremecena svojim poslom psihijatra. Kao sto znamo psihijatri cesto imaju profesionalnu bolest koju niko ne proverava sistemski...

To sa oružjem je samo jedna od manifestacija perverzije koja se naziva 'državom'. Ti ne smeš da imaš oružje ili moraš da oteliš kengura dok nabaviš neki usrani pištolj ili lovački karabin, dok policija i vojska (naši voljeni čuvari pravednog poretka) imaju svo oružje kod sebe i bistre kurac o vladavini prava. Ako to nije prinuda i držanje u ropstvu, ja ne znam šta jeste.

Na tome se i zasniva mit o 'kriminalu', ako ne pristaneš na uslove igre države u kojoj si prinudjen da živiš od rodjenja (van svoje volje), dobroćudna država skače i oduzima ti slobodu (a neretko i život). Ne može sve sad i odmah, mora da se šljaka. Tako reko onaj koji je doveo južne slovene na Balkan.

Razoružana svetina je bila oduvek meta za najužasnije stvari. Država je ostala kratka za milione žena i dece u prethodnim ratovima, a šta je sa pljačkama, upadicama u kuću?
U nekom ključnom trenutku nećemo računati na to da nas brani policija i vojska jer dok oni dođu...
Meni noćas da upadne migrant u kuću, šta da radim? Da ga ganjam šerpom i nožem koji se muči i hleb da preseče?
Smatram da ovo treba da se uvede u obavezno vanškolsko obrazovanje-da svako samim tim što je u obrazovnom sistemu ima obavezno obučavanje da barata vatrenim oružjem u kriznoj situaciji...
Jer ne izgleda da će stvari biti bolje, već samo gore.
Ako možeš da istrpiš sav prateći trošak, lovačka puška najbolje sa PP sačmom. Kakve utoke, ova skida gaće lopovu i ako ga promašiš.

Ovako jedna čak pomalo smešna i vrlo pipava ideja nije da se stvore horde ljudi koji kao ne tako davno u ovoj zemlji izigravaju preke likove iz akcionih filmova i uteruju strah okolini, pa porodični incidenti, pa samoubistva. Nije u tome stvar, i za posedovanje vatrenog oružja moraju biti jasni parametri i motivi, da je to psihički i moralno stoprocentno jaka ličnost kojoj nije ni na kraj pameti da na duši ponese delikt ubistva jer je tako nešto suprotno čovečnosti, jedan ultimativni pad i izdaja čoveka u kakvog se trudimo da verujemo.

Ako možeš da istrpiš sav prateći trošak, lovačka puška najbolje sa PP sačmom. Kakve utoke, ova skida gaće lopovu i ako ga promašiš.
Pretpostavljam da treba da se makljam sa lovačkim društvom i bijem zečeve, vukove, ptice?
Baš ću da se raspitam u lokalnom lovačkom društvu kako to ide.
Ja bih pre kao ono u kaubojskim filmovima ili ne znam gde to ima da se uči pucajući na limenke, flaše, jabuke.
Rastavljanje, sastavljanje, upotreba i punovažni sertifikat na kraju po mogućstvu. Streljački savez ne pokriva moj grad, ali imam lovačko društvo..
Hvala na ideji!

Back