loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.994
Pa sex je važan, šta je novo rekla? Grok grok, jel to zvocanje?
Mislim ako već imaš pored sebe prase koje se dobro najelo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да би се одржала постојаност, потребна је промена.naravno jer poligamija nije dozvoljena a i žene znaju uživati
nemoš stalno istog...zadržavati
![]()
Ma ko koga zadržava? Pazi taj koncept?! U prapotopska vremena kada su bile domaćice pa..naravno jer poligamija nije dozvoljena a i žene znaju uživati
nemoš stalno istog...zadržavati
![]()
može u otvorenoj vezine moze se zadrzati muskarac koji ne zna kontrolisati chunu...
Do broja 2 sam stigla,dalje mi ni ne treba.Za "zadržati" muškarca pored sebe i ne treba tu nešto mnogo,
tek neke četiri stavke, što rekli sitnica ako nema više..
No, medjutim.. koje su to te famozne četiri stavke koja bi trebala žena da ispuni tj da se pridržava??
Da ne bude šta ti znaš. ili ne lupaj, šta pričaš to,kako te nije sramota, daj bre mene si našao za*ebavat.. odgovor je tražen od samih žena.
"pored mene, druge za njega ne postoje, šta ima da ga zadržavam, nek se tera.. " ali ova baka je dala (savršen) odgovor a možda i formulu u samo 4 stvari, koja muči mnoge žene (a i m uškarce), kako ga zadržati?
Koja bi takvog i zadržavala? " Ne bih vas zadržavala dalje" čitaj paljbane moze se zadrzati muskarac koji ne zna kontrolisati chunu...
"Ima koja hoće ako ti nećeš"Do broja 2 sam stigla,dalje mi ni ne treba.
"zena je kriva jer nije spavala sa muzem",zamislite.
To je peto. Dakle 5 pravila! ZlatnihИ четврто, напуните своју децом хелијумом,
како њихови кораци не би узбунили његово краљевско височанство,
њиховог оца, а Вашег супруга.
može u otvorenoj vezinaravno pravila su za oba partnera ista - pazi na zdravlje - i uživaj
![]()
ima zenske celjadi koja upravo to radi..dal radi djece, porodicne sramote il price "ma nek trese po komsiluku, samo da imam musko u kuci da me nekad zastiti i da nisam sama"...Koja bi takvog i zadržavala? " Ne bih vas zadržavala dalje" čitaj paljba![]()
Pa da žive u Bronksu pa ajd. Od čega, koga, da je štiti?!ima zenske celjadi koja upravo to radi..dal radi djece, porodicne sramote il price "ma nek trese po komsiluku, samo da imam musko u kuci da me nekad zastiti i da nisam sama"...
Naravno da jeste. Kako to drugacije zamisliti?Do broja 2 sam stigla,dalje mi ni ne treba.
"zena je kriva jer nije spavala sa muzem",zamislite.
zamisljam dve osobe koje otvoreno razgovaraju o problemima u svom odnosu,i na kraju o pronalazenju resenja..Dakle ako ona sa tobom odbija sex ima neki razlog za to,ako ne moze da se prevazidje razlaz je sasvim ok a ne varanjeNaravno da jeste. Kako to drugacije zamisliti?
Po meni je taj odnos gotov onog trenutka kada se seks ukida i stavlja kao sredstvo ucene i navlacenja na svoju vodenicu. Ne verujem da je tu sta ostalo od razgovora, barem u smislu intime. Tako i taj monogaman odnos se raspao i nevazeci je od tog trenutka.zamisljam dve osobe koje otvoreno razgovaraju o problemima u svom odnosu,i na kraju o pronalazenju resenja..Dakle ako ona sa tobom odbija sex ima neki razlog za to,ako ne moze da se prevazidje razlaz je sasvim ok a ne varanje
Sreća, sreća, radostTo je peto. Dakle 5 pravila! Zlatnihza mir u kući i čir na želucu. Ali tvoj je!
![]()
Baba je samo iskusna i iskrena a njeni "savjeti" su zaista nepotrebni za mnoge žene.Baba je odvratna. Njeni saveti su za neke ucveljene ženice koje nikad dobrog seksa nisu videle.
Pa nije valjda da muškima treba neka frigidna koja širi noge jer želi da ga zadrži.
A zašto da bude ponizna?Kako mene zadržati: Da mi daje redovno, da ne zvoca i da mi je mirna glava, da me poštuje i ceni i da bude ponizna.
pa zato što je pametna i noge su joj u vazduhu kako zašto?A zašto da bude ponizna?![]()
to je odlika ženstvenostiA zašto da bude ponizna?![]()