Kako zadovoljiti ženu?

U jednom gradu je nedavno otvoren dućan u kojemu žene mogu izabrati i kupiti supruga. Na ulazu su izložena "uputstva za upotrebu"
- Možete posjetiti dućan SAMO JEDAN PUT
- Postoji 6 katova i karakteristike muškaraca se poboljšavaju što se više penjete
- Možete izabrati bilo kojeg muškarca na katu na kojem se nalazite, ili se popeti na sljedeći.
- Ne možete se vratiti na kat ispod.

Jedna žena odluči da ode posjetiti dućan i da nađe partnera.
Na vratima prvog kata piše:
- "Ovi muškarci imaju posao."
I žena se odluči popeti na sljedeći kat. Na vratima drugog kata piše:
- "Ovi muškarci imaju posao i vole djecu."
I žena se odluči popeti na sljedeći kat. Na vratima trećeg kata piše:
- "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, i nevjerojatno su zgodni."
Wow, pomisli žena, ali odluči se još popeti. Na vratima četvrtog kata piše:
- "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomažu u kućnim poslovima."
Nevjerojatno, pomisli žena, teško se može oduprijeti da ne uđe, ali ipak se odluči da ode na sljedeći kat.
Na vratima petog kata piše:
- "Ovi muškarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomažu u kućnim poslovima i vrlo su romantični."
Žena razmišlja da li da uđe, ali ipak odluči otići na šesti kat.
Na vratima šestog kata piše:
Posjetiteljica ste br. 31.456.012 , na ovom katu nema muškaraca, ovaj kat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguće zadovoljiti jednu ženu.
Hvala vam što ste posjetili naš dućan.

ima dosta zena kojima ne trebaju cizme,bunde...nemoj da generalizujes...za chaterexa izgleda vazi:od cega bezis to te snadje:)...zenama uglavnom treba iskren,strastven,da ne smara previse,ne preterano ljubomoran,muskarac koji nakon sexa zenu miluje,mazi,ljubi a ne okrene odmah ledja i zaspi...zato,ili se potrudite malo ili ce zene potraziti zeneeee!

Mislim da bi na ovu temu mogli razmeniti međusobna muška iskustva?
znas kako...uhvatis je za obe bradavice,s' tim sto ces levu stisnuti za par nijansi slabije...
pa jbt pitaj zenu koju treba da zadovoljis,otkud ja znam kako ona voli da se jeebe,ne postoji univerzalna formula za zadovoljenje zene
mis'im...kako ces na isti nacin da zadovoljis zenu koja voli i onu koja ne voli u bulju,objasni sad ti meni..

mene bi zadovoljio:
dobar i strastven seks
posle seksa da mi donese pivo
kad krenem do wc-a da mi otvori vrata
kad krenem kući da mi plati taksi/odveze me svojim kolima
kad smo u restoranu da mi plaća piće i pridržava stolicu
da mi redovno kupuje cveće, parfeme, čizme, tašne
da mi se nikada, ali nikada, ne ponudi da opere sudove ili opegla svoju košulju

a može i ovako
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=1160

Mnogo se od njih trazi,mnogooo...cak i previse...nije fer...jer se u sustini sve svodi na jedno..dobar ljubavnik i dobar covek..

i niko da mu lepo i konkretno objasni ..Kako zadovoljiti Zenu..

... samo dobro razmisliti ... sta je najveca fantazija jednog muskarca ... a sta zene :lol:;)
... i sve ce mu se samo reci ;)
Vic dana ..sorry draga..ali fantazije su individualne i ne moraju se poklapati uzajamno..zna se cime i kako se zena dovodi do uzivanja...ili ja ne kapiram ..moze biti..ne mogu a da ne pomenem..lik ima malu kitu a ona fantazira kako mu je veliki ..ohh paaa ..good.:shock:.moze i tako ..:D fatamorgana..

Vic dana ..sorry draga..ali fantazije su individualne i ne moraju se poklapati uzajamno..zna se cime i kako se zena dovodi do uzivanja...ili ja ne kapiram ..moze biti..ne mogu a da ne pomenem..lik ima malu kitu a ona fantazira kako mu je veliki ..ohh paaa ..good.:shock:.moze i tako ..:D fatamorgana..

:shock::shock::shock: mozda se nismo bas najbolje razumele :shock::shock::shock:

Back