toliko toga treba da bi ja bila zadowoljena...da necu ni pocinjati.
smoricu swe!
smoricu swe!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toliko toga treba da bi ja bila zadowoljena...da necu ni pocinjati.
smoricu swe!![]()
Mislim da bi na ovu temu mogli razmeniti međusobna muška iskustva?
Dobro, nadji mi ijednu zenu (ne sponzorusu) koju ne bi zadovoljile cipele, tasna i cizme?
kako...tucati je svaki dan po vise puta+neznost+lova i onda opet strasno ******* i tako u u krug
znas kako...uhvatis je za obe bradavice,s' tim sto ces levu stisnuti za par nijansi slabije...Mislim da bi na ovu temu mogli razmeniti međusobna muška iskustva?
e..kako tacno,jel joj gurnes kreditnu karticu u ***** ?KREDITNOM KARTICOM !!!!!!!!!!!!
mene bi zadovoljio:
dobar i strastven seks
posle seksa da mi donese pivo
kad krenem do wc-a da mi otvori vrata
kad krenem kući da mi plati taksi/odveze me svojim kolima
kad smo u restoranu da mi plaća piće i pridržava stolicu
da mi redovno kupuje cveće, parfeme, čizme, tašne
da mi se nikada, ali nikada, ne ponudi da opere sudove ili opegla svoju košulju
a može i ovako
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=1160
Mnogo se od njih trazi,mnogooo...cak i previse...nije fer...jer se u sustini sve svodi na jedno..dobar ljubavnik i dobar covek..
i niko da mu lepo i konkretno objasni ..Kako zadovoljiti Zenu..
Vic dana ..sorry draga..ali fantazije su individualne i ne moraju se poklapati uzajamno..zna se cime i kako se zena dovodi do uzivanja...ili ja ne kapiram ..moze biti..ne mogu a da ne pomenem..lik ima malu kitu a ona fantazira kako mu je veliki ..ohh paaa ..good.:shock:.moze i tako ..... samo dobro razmisliti ... sta je najveca fantazija jednog muskarca ... a sta zene
... i sve ce mu se samo reci![]()
Vic dana ..sorry draga..ali fantazije su individualne i ne moraju se poklapati uzajamno..zna se cime i kako se zena dovodi do uzivanja...ili ja ne kapiram ..moze biti..ne mogu a da ne pomenem..lik ima malu kitu a ona fantazira kako mu je veliki ..ohh paaa ..good.:shock:.moze i tako ..fatamorgana..