krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Skromno, a šarmantno ... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: ....nerazumem.....shta ti je gucci,nema vishe kolacha u frizhideru.....gucci_novosadjanka:a tvoje malo................hm...............POGRESHNO!
makIJAveli!
Yebote koji si debil!
E ko neka seka persa si...............ko majmunche si-monkey see monkey do..............pa sve isto kao krvolok.................podsecas me na druga iz vrtica.............imali smo po 4 godine........... :wink: a eto ne znas ni da razdvajash-ne razumem......i ja se natezem sa VAMA......................slazem se treba me ubiti!Makijavelli::shock: ....nerazumem.....shta ti je gucci,nema vishe kolacha u frizhideru.....
Hranom ??? :shock:gucci_novosadjanka:E ko neka seka persa si...............ko majmunche si-monkey see monkey do..............pa sve isto kao krvolok.................podsecas me na druga iz vrtica.............imali smo po 4 godine........... :wink: a eto ne znas ni da razdvajash-ne razumem......i ja se natezem sa VAMA......................slazem se treba me ubiti!
ma pogresno si ti to protumachila gucci.....holestelor ti sprechava protok krvi u arterijama,shto rezultira loshem dostavljanju krvi mozgu.....shto rezultira loshem tumachenju(blago recheno gluposhcu) :-D .....Peace bre.....gucci_novosadjanka:E ko neka seka persa si...............ko majmunche si-monkey see monkey do..............pa sve isto kao krvolok.................podsecas me na druga iz vrtica.............imali smo po 4 godine........... :wink: a eto ne znas ni da razdvajash-ne razumem......i ja se natezem sa VAMA......................slazem se treba me ubiti!