Kako wam se swidja nik osobe iznad?

Makijavelli:
:shock: ....nerazumem.....shta ti je gucci,nema vishe kolacha u frizhideru.....
E ko neka seka persa si...............ko majmunche si-monkey see monkey do..............pa sve isto kao krvolok.................podsecas me na druga iz vrtica.............imali smo po 4 godine........... :wink: a eto ne znas ni da razdvajash-ne razumem......i ja se natezem sa VAMA......................slazem se treba me ubiti!

gucci_novosadjanka:
E ko neka seka persa si...............ko majmunche si-monkey see monkey do..............pa sve isto kao krvolok.................podsecas me na druga iz vrtica.............imali smo po 4 godine........... :wink: a eto ne znas ni da razdvajash-ne razumem......i ja se natezem sa VAMA......................slazem se treba me ubiti!
ma pogresno si ti to protumachila gucci.....holestelor ti sprechava protok krvi u arterijama,shto rezultira loshem dostavljanju krvi mozgu.....shto rezultira loshem tumachenju(blago recheno gluposhcu) :-D .....Peace bre.....

pa naravno,temeljim svoj potencijal......to shto mozhda pishem pod svecom i imam polu prazne baterije me ne chini nishta manjim od bilo koga drugog.....bash naprotiv to me chini chovekom,u prirodi mi je da usavrshavam svoj duh ne obracajuci pazhnju na materiju oko sebe....i to me chini drugachijim,a tebe chini zhivotinjom,shto je uvreda za iste.....dok se nizhi vid bica ne pojavi nemam ni sa chime nizhim da te uporedim sem s`zhivotinjom.....

Back