Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
ništa. i u celoj seriji mi najgluplje te dogodovštine sa NihalŠta će biti sa Nihal do kraja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa. i u celoj seriji mi najgluplje te dogodovštine sa NihalŠta će biti sa Nihal do kraja?
U celoj priči ove serije, jedino Nihal je nedorečena. Njen lik nije određen do kraja. A kraj njene glume i pojavljivanja u seriji je besmislen da čak ni ne treba pričati o tome. Nije mi jasno šta je uopšte scenarista „hteo da kaže“ kada je u pitanju njen lik. I uopšte šta je mislio producent kada ju je tako (olako) „skidao“ iz serije. A moglo je ispasti dobra priča.ništa. i u celoj seriji mi najgluplje te dogodovštine sa Nihal
sviđa mi se analizaU celoj priči ove serije, jedino Nihal je nedorečena. Njen lik nije određen do kraja. A kraj njene glume i pojavljivanja u seriji je besmislen da čak ni ne treba pričati o tome. Nije mi jasno šta je uopšte scenarista „hteo da kaže“ kada je u pitanju njen lik. I uopšte šta je mislio producent kada ju je tako (olako) „skidao“ iz serije. A moglo je ispasti dobra priča.
U početku je njen lik (i gluma) bila obećavajuća. Nekako više sam je volela kada je konobarisala u onom ekskluzivnom lokalu, kada je krišom gledala Metea i kada se polako, ali sigurno, zaljubila. Doba nevinosti.
Kada je on „doneo svetlost u njen život“ i promenio ga zauvek. Tu priču je trebalo nastaviti. Na ovoj talasnoj dužini, bez uplitanja Hakija, bez njenog venčanja (čak dva puta) ej, previše je venčanja, njenog istog tužnog lica i one kič venčanice u kojoj je ličila na... vočni kup. Jedino što mi se dopalo u celoj toj zavrzlami i stajlingu je crvena vrpca oko njenog tankog struka. Za urok.
Kasnije, sve komplikacije je izazvao naravno, ko drugi ako ne Mete u njegovoj tvrdoglavosti (čitaj brzopletosti), nepromišljenosti čak. I onda se Mete jada majci Džemile i pita zašto gubi sve devojke koje je voleo. Eh Mete, Mete. Pitam se sada šta bi bilo kad bi bilo: ako bi je on, kojim slučajem, primetio u baru pre nego što je Žale stupila na scenu. Šta bi tada bilo?
Sve ostalo je istorija.
Microwave, dobra konstatacija. I ja sam primetila te brzopletne, nepromisljene Meteove poteze. Cudi me da scenarista nije iskoristio do kraju njihovu ljubavnu pricu, jer je pocela obecavajajuce. U pocetku, Nihal mi je licila na Andersenovu Pepeljugu, pa ako nista drugo, mogli su da razviju vec vidjeni motiv. Ovako lici na tragikomediju, na osrednji radjeni film, B produkcije.sviđa mi se analizaal bih dodao da mi posebno smeta da autori serije, koji do sitnica vode računa o detaljima u seriji, onakve gluposti ubace u dogodovštine sa Nihal...Mete krade devojku iz kuće njenog muža a pritom ostavi kombi sa upaljenim farovima uperene na stražara na kapiji...ili još veći biser...planira bekstvo, sve organizuje a polazi u krađu devojke sa skoro praznim rezervoarom u kombiju
pa moraju na pumpu gde ih ovi stižu. A činjenica je da je Mete glavni krivac za to što je ona stradala...i sve mi se čini da će se nešto slično dešavati sa malom Ajče u 3. sezoni
Gledaš na turskom?Microwave, dobra konstatacija. I ja sam primetila te brzopletne, nepromisljene Meteove poteze. Cudi me da scenarista nije iskoristio do kraju njihovu ljubavnu pricu, jer je pocela obecavajajuce. U pocetku, Nihal mi je licila na Andersenovu Pepeljugu, pa ako nista drugo, mogli su da razviju vec vidjeni motiv. Ovako lici na tragikomediju, na osrednji radjeni film, B produkcije.
Predivna Ajce, olicenje nevinosti i neznosti, zaljubice se u Metea... Sta ce biti sa njima do kraja videcu sutra kada odgledam zadnju epizodu.
jeste, Burni vreminjaMicrowave,
I ja.Samo sto nisam naucila makedonski. U početku mi je smetalo kako Soner ili Ajlin izjavljuju ljubav na makedonskom. Ono “sakam te“ nekako nije imao taj prizvuk kao „Seviyorum, Seni seviyorum“ na turskom. Ali vremenom navikla sam se. Ako ništa drugo, naučila sam makedonski.
Međutim, trenutno su nešto zatajili i nisu postavili sve epizode na Youtub-u. Hoću da ih gledam ponovo. Serija je pod nazivom „Burni vreminja“ zar ne? Koju si epizodu gledao zadnji put jer želim ida ih ponovo odgledam, mada ih cepkaju, skrate, pa ubace reklame... užas.
Gledala sa celu 3 epizodu na turskom, na Kanalu D, večeras je zadnja epizoda i nadam se Happy end-u. Da bi razumela o čemu se radi, pocela sam da „učim“ turski online, bar neke reči da bih znala o čemu se radi.
Nisam gledala turske serije, sem Ezela i sada KVP koja je najuspešnija serija, sa izvanrednom glumačkom ekipom, nekoliko puta nagrađivana…
Sta misliš o muzici iz serije. Mene prosto fascinira. Čitala sam da je CD sa muzikom iz serije trenutno najprodavaniji CD u Turskoj.
Gumuš...šta znam. gledljiva i ni malo dosadna. dobra glumačka ekipa, dobra muzika, tralala pričica ali meni je prijalo. a mislim da su sve epizode na netu ali kvalitet snimka nije baš vrhunskiU pravu si kada je sinhronizacija u pitanju. Dzemilin glas zvucu uzasno lose.
Videla sam i ja da se epizode moraju skidati sa linka, medjutim nije mi polazilo sa rukom, bice da sam bila u zurbi ili tome slicno.
Molim te posalju mi link. Zanima me tvoje misljenje o seriji Gumus. Volela bih da je odgledam, naravno ako je dobra i ukoliko su postavljene sve epizode na netu da ne moram da cekam.
Ova Caroline kao Merlin Monroe...
Ova Caroline kao Merlin Monroe...
Najbolje da gledas natabanu. Tamo ne ponavljaju epizode kao na Prvoj. Ono je toliko jadno koliko su skratili seriju. A i ako su je skratili onda ne treba da prikazuju ono gledali ste, gledacete. Bas bzvz. Ja sam stigla do 121 epizode na tabanu. PozzGledam na netu, tri epizode su posvetili smrti onog Osmanovog prijatelja. Jes da je smrt mladog čoveka svakako velika tragedija, ali, ovo je serija. Baš su dosadni, meni samo prva sezona valjala, druga ajde-de, ali ova treća me baš razočarala. Gledam jer sam mazohista, bar kada je TV u pitanju.