kako vratiti bivsu ?

Da li postoji nacin da se vrati bivsa ? raskid je prosao bez svadja sa puno obostrane emocije, cura me je sutnula posle 3.5 godina veze,

Da li da joj se ne javljam neko vreme, da li da se i dalje vidjamo i cujemo ali to je sve drugarski.......ona zna da sam spreman da promenim sve sto je smetalo, da zelim novu sansu, pa makar opet puklo sve ,jer osecam moranje da probamo opet ali drugacije, pa da vidimo za mesec ili dva sta bi bilo, ni to ne zeli, ne zeli ni pauzu....kako da se ponasam ,sta da radim ?

hirurski povecaj penis.

Ako ti nju pedaliras onda ima nade da se pomirite, ako ona tebe pedalira tu nema nikakve sanse da se to ispravi. Jedino da postanes milioner,a realno, i da postanes milioner nisi lud da ides opet sa njom.
Sta tebe tu hebe? Navikao si na nju, 3 godine biti sa nekim vecinu vremena i odjednom da te osobe vise nema, nije lako. Malo tu ima i navike.
Zamisli i idealan scenario, pomirite se i sta onda? Nastavite idilu? Jes morgen, jednom kad nesto pukne to je gotovo, cim se pomirite odmah iskoci problem zbog kojeg ste i prvi put raskinuli.
Teraj dalje.

- - - - - - - - - -

Zorz je dao dobar savet, nadji drugu ribu i to je to.

Da li postoji nacin da se vrati bivsa ? raskid je prosao bez svadja sa puno obostrane emocije, cura me je sutnula posle 3.5 godina veze,

Da li da joj se ne javljam neko vreme, da li da se i dalje vidjamo i cujemo ali to je sve drugarski.......ona zna da sam spreman da promenim sve sto je smetalo, da zelim novu sansu, pa makar opet puklo sve ,jer osecam moranje da probamo opet ali drugacije, pa da vidimo za mesec ili dva sta bi bilo, ni to ne zeli, ne zeli ni pauzu....kako da se ponasam ,sta da radim ?
Zene ne vole kada muskarci trce za njima, ali obozavaju da trce za muskarcima.

Nemoj da se menjas zbog drugih, samo zbog sebe. Ako te ne voli takvog kakav ti zelis da budes i tebi prija da budes, treba da nadjes neku koja ce te voleti takvog kakav jesi. A i neces biti srecan dok budes glumatao nesto sto nisi i sto ti ne prija. Ako je budes jurio, samo ces da joj nahranis ego, a onda ces se osecati kao krpa. A nju ce i dalje biti briga. Ako si sam kriv zato sto ste pukli, tipa varanje, onda ni ne pokusavaj jer to samo salje poruku da njeno dostojanstvo nije bitno i da ne mislis i ne ocekujes da ona drzi do sebe. Barem bih ja na to tako gledala. Gledaj da nekako popunis vreme koje si ranije provodio sa njom. Sjebanost, usamljenost i dosada su mnogo losa kombinacija. Ako ona nece, nece i moras da prihvatis to. Razmisli koji su problemi bili i gledaj da se to u drugoj vezi ne ponovi. Kada veza pukne posle toliko vremena, verovatno joj nije bilo spasa. Ali eto, niko ti nije rekao sta da uradis da je povratis. Ja mislim da nema nacina za tako nesto. Ali ti razmisli dobro sam, jer niko na forumu nema pojma kako ste funkcionisali.

Postoji samo jedan način da vratiš bivšu.Ljubavna magija proverene osobe koju igrom slučaja ja znam.

Meni nikada nije bilo jasno zbog čega ljudi dozvoljavaju sebi da se toliko ponižavaju - ako neka osoba ne želi ništa više sa vama, nastavite dalje, toliko postoji divnih i kvalitetnih ljudi
Jesam za borbu u ljubavi, ali u slučaju da se zna da je stalo i njemu i njoj.. ovako je pointless...

- - - - - - - - - -

Postoji samo jedan način da vratiš bivšu.Ljubavna magija proverene osobe koju igrom slučaja ja znam.

Sa takvim stvarima se nikad ne petlja i ne može na dobro izaći

Nadjes novu.

научи да свираш цео репертоар плавог оркестра на гитари и свирај јој ноћу под прозором

чекаћу те моја буцо код прве гимназијеее

Back