Kako volite da se vas muskarac oblaci?

Volim da moj dečko nosi ono u čemu se on sam oseća najbolje.

Osim toga, ako oblačenjem može da istakne neke lepe fizičke osobine, zašto da ne?

Odevni predmet koji mi se posebno dopada je košulja (ne tesna, to nikako), jednobojna (najlepša mi je blistavo bela), blago raskopčana na grudima do ispod udoline na vratu, rukava povrnutih na laktove.

Ipak, farmerice i patike kombinovane sa sportskim majicama, dobro uklopljene prema bojama su pun pogodak.

Opušten, casual stil je bingo!

Takođe, sat na ruci ostavlja jako dobar utisak.

Sta vam izgleda privlacno od odela na muskarcu?

Najpre, vazno je da se dobro oblaci. Bolje ruzan a stilizovan covek nego lep u trenerci.

U aksiom preko koga ne idem spadaju pomenute trenerice, sortsevi, havajski dezeni i sva garderoba namenjena teretani. Sport na ulici no no:)

Volim lagan i opusten ton sa podvrnutim rukavima i garderobom koja prati liniju tela (dakle ni dzakasto ni tesno), grubo receno simpatisem kada ima sklonost ka britanskom stilu, sako od tvida/pilotska kozna jakna, tanak dzemper i teget farmerice uz recimo kikers cipele su okosnica neke jesenje price za kafu, cisto kao ilustracija.

Od boja preferiram zemljane, braon, maslinaste, sive i teget tonove, od materijala somot, tvid, teksas (ili tradicionalno svetli ili sasvim taman), kozu i vunu. Dobar sat, dobar kais i dobre naocare za sunce. I nista vise. Manje je vise. Nesto slicno nose Vinset Kasel i Skot Suman van zemlje a kod nas Jugoslav Pantelic.

Zavisi, neko to nosi opusteno (pomenuti Jugoslav) a neko se stegne k'o da ima pistolj za pojasom. Sve sto te ne steze i ne tera da se ponasas ukoceno je dobar izbor za tebe ali svoj stil ipak moras sam da pronadjes:)

Ne mora uvek da bude zakopcan... Ispod odela da jer u suprotnom izgleda neuredno i aljkavo, ali ako se nosi bez sakoa/fraka moze i raskopcan.

I kako da pronadjem svoj stil, ima li negde na netu nesto detaljnije ili moze neko da da konkretniji savet?

:)

Nemam pojma kako se traži svoj stil. Moje oblačenje je uvek bilo u vezi sa muzikom koju sam slušala i načinom života (martinke, kožna jakna, majica, itd.), a posle sam ubacila i malo šminkerskije stvari...
Kako bi ti sebe opisao? Hajde da se igramo 'Obucite Cicu' :) Ti nam reci šta voliš i kako vidiš sebe, a mi ćemo da ti preporučimo kombinacije za svaki dan, večernje izlaske i specijalne prilike.

2973599370104315783S600x600Q85.jpg

Back