Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
cenim iskrenost,uvek je poštenije reći kakav si zapravo.kakav seljak, ja nisam takav ! ja predlazem seks bez namere za vezu !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cenim iskrenost,uvek je poštenije reći kakav si zapravo.kakav seljak, ja nisam takav ! ja predlazem seks bez namere za vezu !
ma ja hocu vezu all ne mogu da se zaljubimcenim iskrenost,uvek je poštenije reći kakav si zapravo.
Pa ne znam sta da ti kazem.ma ja hocu vezu all ne mogu da se zaljubim![]()
evo napravio sam juce i temuPa ne znam sta da ti kazem.
hocs ti kazem sta je ludo ?Jurišić J.-moja drugarica je pisala dve i po godine liku,koji je nju putem online prepiske počeo da muva,ona je bila zauzeta u tom momentu,pri pucanju veze i koketirala sa njim dok je bila u vezi.On njoj govorio da je pravi čovek za nju i da ostavi svog dečka,da bi bila sa njim,ali je ona iznova pružala šansu svom momku da se promeni.Posle 5-6 meseci dopisivanja,on joj rekao da hoce prijateljstvo.A ona se nadala da on hoce da bude sa njom,i uvek je želela nešto više od toga,posle dve i po godine,on joj opet potvrdio da ne želi da budu par,ubedjujući je da se ne razumeju,da ne misle isto itd.Ali je predlagao da se vide,medjutim ona nije htela,jer ako nekome odredis sta cete biti,a da ga uzivo ne upoznas i ne pokušaš da vidis kako će to da funkcioniše u stvarnosti je ludo,apsolutno.
Ne znam,ja smatram da nije toliko bitno ako se sa nekim ne slažeš oko nekih stvari i da to nije presudno da se pokuša.A što se tiče emocija,najvise mrzim kada neko misli da emocije nece postojati,jer je ubedjen da nismo jedno za drugo,itekako čovek može da se zaljubi.Treba mu dati priliku za poznanstvom,jer ako ti nečije prisustvo i razgovor sa nekim prija,imate ista interesovanja,prosto,emocije mogu da se pojave vremenom,dogadjaju se same od sebe,i niko ne zna u koga moze sutra da se zaljubi.evo napravio sam juce i temu
https://forum.krstarica.com/threads/ljubavni-problem.923879/
pa i iz prijateljstva se vremenom moze dogoditi ljubav,imam drugaricu koja je završila u vezi sa najboljim drugom.I na osnovu tog primera,ne verujem u muško-ženska prijateljstva.Ali,smatram da ako si vec nekog poceo da muvaš,red je,ako ne želiš da čekaš dugo vremena na susret,da nekome kažeš,izvini,ali ne bih da te čekam dva meseca,na primer za dejt,I to mi je okej.A ne da muvaš nekog pa da praviš neke zone,bez da ga upoznaš uživo.Osim toga kad je ona njega pitala jesi li voleo?On joj rekao voleo i volim uvek.Kako ti to tumačiš?Ja mislim da je imala posla sa ženskarošem.hocs ti kazem sta je ludo ?
da se dopisujes sa ljudima dve i po godine![]()
ne zalazim u te patologije i zamrsene odnose ljudi koji imaju neresena pitanja sa samim sobom.pa i iz prijateljstva se vremenom moze dogoditi ljubav,imam drugaricu koja je završila u vezi sa najboljim drugom.I na osnovu tog primera,ne verujem u muško-ženska prijateljstva.Ali,smatram da ako si vec nekog poceo da muvaš,red je,ako ne želiš da čekaš dugo vremena na susret,da nekome kažeš,izvini,ali ne bih da te čekam dva meseca,na primer za dejt,I to mi je okej.A ne da muvaš nekog pa da praviš neke zone,bez da ga upoznaš uživo.Osim toga kad je ona njega pitala jesi li voleo?On joj rekao voleo i volim uvek.Kako ti to tumačiš?Ja mislim da je imala posla sa ženskarošem.
ja se slažem,ali on nju kao da je koristio sve vreme nakon toga da ispunjava njegovu dosadu.ne zalazim u te patologije i zamrsene odnose ljudi koji imaju neresena pitanja sa samim sobom.
znaci ako nesto ima onda to kazes ako nema odziva cao zdravo
ta cekanja to ja ne gajim
Mislis da je imala posla sa manipulatorom?pa ona je kriva sto je glupa i to nije videla
znaci kod ljudi se aps sve vidi
cak i kod najvestijih manipulatora postoje obrasci ponasanja iz kojih ne mogu da iskoce
samo je pitanje dal umes da vidis ako uopste zelis da vidis
na prvom mestu mislim da je gloopaMislis da je imala posla sa manipulatorom?
Videla je ona,ali se ona nadala da ce se to promeniti,jer je on zahtevao da se dopisuju i nazalost protumačila je to vremenom tek,da ju je samo koristio da ispunjava njegovu dosadu.Ili je i on bio samo tip za kres,pa kad je video da ona hoce vezu,on okrenuo na prijateljstvo.Ne znam.a tragedija je sto ce to sve da naplati nekom novom liku sutra koji veze sa tim nema
al dobro to je vec zenska prica
ma on ie pckaVidela je ona,ali se ona nadala da ce se to promeniti,jer je on zahtevao da se dopisuju i nazalost protumačila je to vremenom tek,da ju je samo koristio da ispunjava njegovu dosadu.Ili je i on bio samo tip za kres,pa kad je video da ona hoce vezu,on okrenuo na prijateljstvo.Ne znam.
Mislis sam sebi je bio na prvom mestu,jer meni deluje da ga je bolelo doope za njuma on ie pcka
da nije na prvom mestu ne bi sebe zaiebavao dve godine
slažem se sa tobom.1. Rečenica da se neko na finjaka otkaci.
2. Iako ima slicnosti vise nego razlika on/ona se boji vezivanja.
3. Ili su neke minimalne razlike za nekog velika prepreka za vezu.
nece vezuPozdrav dragi moji forumaši,
kako Vi tumačite rečenicu,nismo jedno za drugo.Meni to znači ne svidjaš mi se za devojku/momka.A kakvo značenje ta rečenica ima za Vas?primer:Sigurno se svima dešavalo da nadju osobu sa kojom se njihova mišljenja u dosta stvari razlikuju,ali imaju i dosta toga zajedničkog,pa muškarac/devojka kaže da misli da nismo jedno za drugo i hoce prijateljstvo.Šta ta rečenica znači za Vas i kako se postaviti u datom primeru?