kako Vi tumačite rečenicu iz teme?

Modernamira5

Domaćin
Poruka
4.342
Pozdrav dragi moji forumaši,
kako Vi tumačite rečenicu,nismo jedno za drugo.Meni to znači ne svidjaš mi se za devojku/momka.A kakvo značenje ta rečenica ima za Vas?primer:Sigurno se svima dešavalo da nadju osobu sa kojom se njihova mišljenja u dosta stvari razlikuju,ali imaju i dosta toga zajedničkog,pa muškarac/devojka kaže da misli da nismo jedno za drugo i hoce prijateljstvo.Šta ta rečenica znači za Vas i kako se postaviti u datom primeru?

Ima i ono da muškarci pričaju sve što želite da čujete dok ne dobiju,pa onda paljba.Pričala sam na ovom forumu ranije da mi je neki lik pisao 4 meseca,sve je bilo lepo,a onda u jednom danu promena,kao nije on tip za vezu,veza bi mu bila teret i ostalo,a nije me nikad ni video uživo,onda je forum rekao da je hteo samo seks.

Stavljanje u frend zonu. Uglavnom onaj ko vise gaji simpatije to nece = puca sve.
i ja tako mislim,medjutim,nekad mi se čini,da neki muškarci nude vezu,sa namerom da dodju do seksualnog odnosa i pričaju ti kako jeste jedno za drugo i kako veruju da cete biti zajedno,a onda u jednom danu kazu samo da su shvatili da nisu tip za vezu.Pričala sam pre,na ovom forumu da je meni predlagao neki lik vezu,na osnovu moje slike,gde se većina ljudi složila da je hteo samo seks,jer nemoguće je da poželiš vezu sa nekim kome ni oči uživo nisi video.

i ja tako mislim,medjutim,nekad mi se čini,da neki muškarci nude vezu,sa namerom da dodju do seksualnog odnosa i pričaju ti kako jeste jedno za drugo i kako veruju da cete biti zajedno,a onda u jednom danu kazu samo da su shvatili da nisu tip za vezu.Pričala sam pre,na ovom forumu da je meni predlagao neki lik vezu,na osnovu moje slike,gde se većina ljudi složila da je hteo samo seks,jer nemoguće je da poželiš vezu sa nekim kome ni oči uživo nisi video.
kakav seljak, ja nisam takav ! ja predlazem seks bez namere za vezu !

Back