KAKO VAS LICNO EFEKTIRA (NE)ULAZA U EU ?!

Prvo, sem ako si mentol, hoćeš u EU samo zato da bi ti neko ukinuo vizu. Drugo, ja sam već u EU, a to i vama želim.
I to zato da bi ste živeli mirno, bez dnevnih životnih prekretnica, da vas politika ne bi tangirala, da se Srbija ne bi i dalje smanjivala, da bi Srbija ekonomski ojačala, da biste imali dobre poslove i zaradu koja će vam omogućiti i da nešto uštedite a ne samo da preživite, da se ne biste osećali izolovano, da biste shvatili da vas ljudi (evo garantujem za svoje komšije, prijatelje, rođake itd.) ne mrze zato što ste građani Srbije, da niko neće da vas potamani, da bi ste konačno shvatili koliko je život lep...

Potpisujem..............:cool:

:?: Ufff yebote, paranoja je proradila :P

Ti i cast :roll: mislim, ovo - ono, znas me - znam te :roll: how much for a bj :P LOL

IQ ? Da nije film (http://www.imdb.com/title/tt0110099/) iz '94te ? :D LOL

Izgleda da se na tebi najviše prima injekcija u glavu bez mozga od strane centralne otadžbinske uprave..........:lol::lol::lol:

Aj samo mi još reci i da nosiš nebo-plavu jaknicu i kačket.............:lol::lol::lol:

:?: Ufff yebote, paranoja je proradila :P

Ti i cast :roll: mislim, ovo - ono, znas me - znam te :roll: how much for a bj :P LOL

IQ ? Da nije film (http://www.imdb.com/title/tt0110099/) iz '94te ? :D LOL

''ај...'ај... сви све знамо и није вредна...вредно...разумемо се;-):lol:

п.с. За визу ил' за "не треба ми" ћемо се зДоговоримо после 11.маја...важић ?:wink:
Зависно од исхода...:lol:

Evo recimo da se gradjanima Srbije ukinu vize za sve zemlje EU i vecinu zemalja u svetu, kao sto je to nekad bio slucaj sa SFRJ pasosom, i da se drzava dovede u neki red sto se tice zakona itd. a Srbija NEUDJE u EU ? Kako bi to vas "negativno" efektiralo ???

Oduvek sam i mislio da treba da imamo bliske veze sa EU ali ne u EU....zasto? Pa zato sto se onda moraju primenjivati evropski zakoni a nasa drzava se mnogo razlikuje od zapadnih po menatlitetu i karakteru ljudi....trebamo biti nezavisni u tom pogledu....zamislite da imamo svedske zatvore.....pola ljudi bi islo u kriminal zbog toga:D

''ај...'ај... сви све знамо и није вредна...вредно...разумемо се;-):lol:

п.с. За визу ил' за "не треба ми" ћемо се зДоговоримо после 11.маја...важић ?:wink:
Зависно од исхода...:lol:

np ;) ma u svakom slucaju moramo nekako da ti sredimo papire, vidis da im je to rak rana, kad si patriJota sa inostranim pasosom :P slogan za izbore "patriota, a svetski" :D buahahaha

Back