Kako vas je zaprosio?

Jel' klekno moleći Vas da mu date ruku? (a kasnije i nogu)

• Naravno da jeste

• Jok

• Onaj prvi jeste, al' ovaj drugi nije (ušinula ga leđa tog dana)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
14.499
Jel' bila neka romantična fora iz Američkog filma tipa:
Postavio sto za dvoje pored reke u nekom bespuću punom komaraca i upalio dve crvene sveće?
Gurnuo prsten u činiju sa sladoledom, pa ga doneo da vas posluži?
Stavio kutiju sa prstenom u prljave pantalone i rekao: "Draga aj' mi malo plakni one sive pantalone"?
Odveo vas na utakmicu Zvezde sa FK Radom i kad je Zvezda zabila drugu golčinu Radu u opštoj euforiji na polupraznom stadionu izvado prsten i rekao "Budi moja do kraja života"?
Ili je dečko bio kreativniji i inventivniji? :think:
Jel' klekno? :think:

E moj jelenko... lepo ti to zamišljaš... ali sve je to već izlizano...;)

Ja nažalost ni to izlizano nisam imala, jer je mm operisan od romantike...
Mi smo znali da hoćemo da se verimo i venčamo ali nam to nije bilo neko ushićenje jer smo bili preopterećeni sa gradnjom kuće... i tako sedimo jedno veče na terasi kod mog svekra, došli i moji, ćaskamo, i svekar lepo pita moje roditelje:"Hoćemo mi sledeću subotu da dođemo da verimo ovu decu?" moji pristadoše...:mrgreen: tako i i za svadbu, sve su oni to organizovali... i hvala im... meni je to toliko smaranje...:roll::mrgreen:

Mi smo znali da hoćemo da se verimo i venčamo ali nam to nije bilo neko ushićenje jer smo bili preopterećeni sa gradnjom kuće... i tako sedimo jedno veče na terasi kod mog svekra, došli i moji, ćaskamo, i svekar lepo pita moje roditelje:"Hoćemo mi sledeću subotu da dođemo da verimo ovu decu?" moji pristadoše...:mrgreen: tako i i za svadbu, sve su oni to organizovali... i hvala im... meni je to toliko smaranje...:roll::mrgreen:
u jeeee,da meni neko ovo priredi izmarsirala bih napolje i svekra,i sina mu i zenu,i moje roditelje i svi u tri lepe sto se mesaju u moja posla :)

Kojih muka? Da nateraš dragog da te zaprosi? :mrgreen:

E moja pusika... videćeš ti...:rtfm::mrgreen:
Kad ti dođu, pa svi bulje u tebe a on ti stavlja prsten, ti se preznojavaš, i još razmišljaš jel dobra meza, ima li čačkalica na stolu...:mrgreen:
A i to je sve fol... kad nekog voliš voliš ga svaki dan... i svaki dan mu to pokazuješ... a fama oko veridbe i venčanja je toliko prenaduvana, ma živa bila pa videla...

Elem, s jedne strane mi je krivo što mm nije romantičar, i što me nije zaprosio nekako originalno... ali mi je pružio toliku sigurnost i ljubav, i dan danas mi je pruža, da bi jednostavno bila sebična kad bi mu tako nešto zamerila... ;):heart:

E moja pusika... videćeš ti...:rtfm::mrgreen:
Kad ti dođu, pa svi bulje u tebe a on ti stavlja prsten, ti se preznojavaš, i još razmišljaš jel dobra meza, ima li čačkalica na stolu...:mrgreen:
A i to je sve fol... kad nekog voliš voliš ga svaki dan... i svaki dan mu to pokazuješ... a fama oko veridbe i venčanja je toliko prenaduvana, ma živa bila pa videla...

Elem, s jedne strane mi je krivo što mm nije romantičar, i što me nije zaprosio nekako originalno... ali mi je pružio toliku sigurnost i ljubav, i dan danas mi je pruža, da bi jednostavno bila sebična kad bi mu tako nešto zamerila... ;):heart:

Kaka bre veridba, o čemu pričaš? Šta će mi veridba? Ne znam ni šta znači veridba u današnje vreme, znam da je nekada bilo javno oprobavanje veze. Sada nema smisla.

A kada si onda pristala da bude tako, kako očekuješ da tvoj muž bude romantičan kad kapira da te je lako ubediti u neromantiku :)

Sad u nedelju, sedimo mi kod nas na terasi, tu mi bio i brat i njegova devojka, i drug, moji mama i tata, mm i ja... i tako nešto ćaskamo... tak će ti mama:"Jao deco pa vama je danas godišnjica veridbe!!!" :D a mm i ja ovako: :eek::eek: Jao jeste... i nastavimo da ćaskamo... :mrgreen:
Mama ne može da veruje da se ni on ni ja nismo setili... :mrgreen: a baš me zabole za godišnjicu veridbe, mož misliti... što bi mm rekao:"Mojoj ženi je svaki dan godišnjica.":zcepanje::heart:

Kaka bre veridba, o čemu pričaš? Šta će mi veridba? Ne znam ni šta znači veridba u današnje vreme, znam da je nekada bilo javno oprobavanje veze. Sada nema smisla.

A kada si onda pristala da bude tako, kako očekuješ da tvoj muž bude romantičan kad kapira da te je lako ubediti u neromantiku :)

Pa rekla sam mu da bi mogao biti romantičniji... ali ne vredi...
Doduše nisam ni ja romantik... pa smo tu negde... ma to je bre previše utrošenog vremena i cimanja zarad ničega... ili te voli ili ne voli...:lol:;)

I on ladno cutao dok su mu mama i tata prosili devojku?:hahaha:

Podsetilo me to na nešto, evo hoću dumrem od smeha...:lol:.....Jel' se seća neko kultne serije "Ljubav na seoski način"?
Pa kad se ženi MilOrad, smerni i stidni i on i žena mu, pa cela familija + 3 susedna sela u onoj sali kod matičara i kad matičar pita "Uzimate li vi, MilOrade....", a familija upada u reč "Uzima, uzima!"
:zcepanje:
Ajd' nek neko ždrakne na youtube, ima li te scene....

Podsetilo me to na nešto, evo hoću dumrem od smeha...:lol:.....Jel' se seća neko kultne serije "Ljubav na seoski način"?
Pa kad se ženi MilOrad, smerni i stidni i on i žena mu, pa cela familija + 3 susedna sela u onoj sali kod matičara i kad matičar pita "Uzimate li vi, MilOrade....", a familija upada u reč "Uzima, uzima!"
:zcepanje:
Ajd' nek neko ždrakne na youtube, ima li te scene....

...nema to al' ima ovo...:zcepanje:

E pa jelenko, moj dragi se bas potrudio, ali....
Znaci rezervisao sto u ekskluzivnom restoranu, a mene kao slucajno tu doveo, eto kao da promjenimo. Pa vecerica, vince, romantika i sve meni to cudno, cudom se cudim sta mu se desava, a ni ne slutim njegove namjere:) Do naseg stola sjedi malo veselije drustvo, vec me smaraju, da mi je da krenem. Uzvrtila se i samo govorm kad cemo kad cemo, a on odlaze, ne zuri mu se. Nase se sjedenje oduzilo i taman da vise krenemo, krece drustvo sa susjednog stola. On me jos malo zadrzava i vadi prsten i kaze - Pokvarise mi plan. Mozes misliti moga iznenadjenja, Ma odmah sam se predala:brus::brus:

ja sam uvjek zamisljala kako ce to biti romanticno bla bla..
ali posednju godinu svi parovi oko mene se zarucuju na tako bezvezan nacin, sve se odgovore, cak i prsten zajedno kupe, slikaju kao iznenadjeni, kace na fb..:roll:
toliko su te zaruke izgubile smisao i draz da sam mm rekla da cu ga ostaviti zaprosi li me kad!:whistling:
skoro smo pricali kako nam je sve bzv i da cemo onog trenutka kad odlucimo da se vjencamo napraviti ogromnu zurku ili rostilj, pozvati sve prijatelje i objaviti im i onda party do zore.. :rostilj::orkestar::pivce:
bez ikakvog prstenja,slikanja, vecera i ostali izlizani sranja:rtfm:
onda napraviti jedan opusteni nedeljni rucak gdje ce moji pozvati njegovu porodicu..fino se upoznati, ispricati..dogovoriti..

Poslednja izmena:

Back