M milegr Zainteresovan član Poruka 240 25.07.2008. u 22:22 - Kako Vama deluje Jelica Radeta ? #1 Danas J. Radeta upita novinare: " Da li ja vama delujem da sam pijana ili maloumna "? Odgovor se nije čuo, a kako Vama deluje ? Poslednja izmena: 25.07.2008.
Danas J. Radeta upita novinare: " Da li ja vama delujem da sam pijana ili maloumna "? Odgovor se nije čuo, a kako Vama deluje ?
sead_man Aktivan član Poruka 1.399 25.07.2008. u 22:25 - Kako Vama deluje Jelica Radeta ? #2 milegr: Danas J. Radeta upita novinare: " Da li ja vama delujem da sam pijana ili maloumna "? Odgovor se nije čuo, a kako vama deluje ? Kliknite za proširenje... I jedno i drugo, ma bolje da ne govorim sta mislimo toj debeloj isfrustriranoj babetini!
milegr: Danas J. Radeta upita novinare: " Da li ja vama delujem da sam pijana ili maloumna "? Odgovor se nije čuo, a kako vama deluje ? Kliknite za proširenje... I jedno i drugo, ma bolje da ne govorim sta mislimo toj debeloj isfrustriranoj babetini!
Reg Elita Poruka 24.712 25.07.2008. u 22:27 - Kako Vama deluje Jelica Radeta ? #3 O liku i delu gospođe Radete imate ispisane stranice na temama o protestima. Nema potrebe da otvaramo posebnu temu o tome.
O liku i delu gospođe Radete imate ispisane stranice na temama o protestima. Nema potrebe da otvaramo posebnu temu o tome.