kako vam se zove baba?

jednom prilikom je ista ta baba lezala u bolnici
medjutim, nikako nije bila zadovoljna osobljem na odeljenju
kad joj je jednog dana doshla cerka u posetu donela je sokove, ukrshtenice itd ...............i pored ostalog jedno pakovanje od 1 kg kafe za med.sestre na odeljenju
kad je videla kafu pita baba:
B: Kome cesh to ?
T: Sestrama.
B: Odvadi. :lol: :lol:
(mislila je, poshto su sestre baksuzi, mnogo im je kilo kafe :D )

kad sam bila mala ( :lol: ) jednom sam je zvala telefonom, da je pitam da mi pozajmi kintu
moja sestra je vec bila tamo, kod babe, tako da mi je preprichala razgovor ' s one strane zice "
Uglavnom, zovem ja babu i pitam je za kintu, tek ce ona sva vesela i ljubazna i fina :
ocu sine, dace tebi baka, samo reci koliko treba......
Ja joj rekoh sumu.
Cao.
Cao.
Spusti baba slushalicu i kaze :
more jedi govna . :lol: :lol: :lol:
( ne moze da me odbije, ali ne voli da daje pare :lol: )
( ne voli bash da pozajmnljuje :lol: :D )

nemam baku
jedna se zvala nada a druga zorka i nisam bash bila neko dobro unuche
ok sigurno je da sam i to umela...ali umela sam i da ih kinjim
zorka je bila nana i zivela je s nama a nada je umrla ranije i ona je bila baka
e plakala sam kad su umrle...za bakom koji minut a za nanom pet dana sam bila tuzna..ok vise za bakom?
sigurno je alchajmerovoj bolesti moje nane doprineo i moj tretman
...trebalo bi pod obavezno sutra da se izblamiram na casu a ne verujem da ce se to desiti...dalje u propast koju najvise volim...bas i ne

A zvale su se Ljudmila i Srboljubinka...

a brate svaka ti cast,dok nisam procitala ovo ispod pomislila sam da se stvarno tako zovu,nemam ja nista protiv tih imena nego su mi sweet :D !!!
moja je sa mamine strane Slobodanka a sa tatine Elena!!!!

jedna vera..jedna radojka :lol:...a prababa angelina...[valjda :?] svi je zovemo baba seka :lol:....strashno :lol:...deda je predrag svi ga zovu dragan chak i on kada je vadio lihcnu kartu rekao da se zove dragan pa tako upisali pa morali da ispravljaju...:lol:...

goldfish:
kad sam bila mala ( :lol: ) jednom sam je zvala telefonom, da je pitam da mi pozajmi kintu
moja sestra je vec bila tamo, kod babe, tako da mi je preprichala razgovor ' s one strane zice "
Uglavnom, zovem ja babu i pitam je za kintu, tek ce ona sva vesela i ljubazna i fina :
ocu sine, dace tebi baka, samo reci koliko treba......
Ja joj rekoh sumu.
Cao.
Cao.
Spusti baba slushalicu i kaze :
more jedi govna . :lol: :lol: :lol:
( ne moze da me odbije, ali ne voli da daje pare :lol: )
( ne voli bash da pozajmnljuje :lol: :D )

Haha :lol: Ti imaš baš dosta smešnih priča o bakama. Meni su bake jako smešne :razz:

Back