amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Dakle kako vam se svidja to sto gledate na domacim tv kanalima i da li ih gledate uopste?Napisite i koju televiziju najvise volite da gledate i koja je to vrsta programa koja vas privlaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам гледао ТВ две године. Пропустио сам много?
Програм је очајан. Од новог конкурса РРА 2006. године, од гашења БК Телевизије и још много других, програм је дословно одвратан. Иако су надлежни за телекомуникације најављивали побољшање програмског и кадровског сектора, и то користили као аргумент за гашење многих РТВ станица, постигли су супротно. Програм који се заснива на комерцијали, преварантски квизови су набујали као печурке после кише, ријалити програми и тако даље...
Разумем ја телевизије потпуно, имају папрене трошкове, али у суштини, то мене као гледаоца не треба да занима.
Програм који се заснива на комерцијали, преварантски квизови су набујали као печурке после кише, ријалити програми и тако даље...
Dakle kako vam se svidja to sto gledate na domacim tv kanalima i da li ih gledate uopste?Napisite i koju televiziju najvise volite da gledate i koja je to vrsta programa koja vas privlaci.
A sta mislite zbog cega je to toliko lose???? Nedostatak ideja ili sredstava ili i jednog i drugog pomalo???
Nasi programi su jako losi u odnosu na ono sto gledamo na stranim kanalima pa cak i ako se uporedimo sa okolnim zemljama.Ovde se sve svelo na jeftinu zabavu koja uopste i ne opravdava svoj smisao odnosno ne zabavlja.Neznam zbog cega se ne pruzi sansa nekim novim sadrzajima osim filmova, serija, sporta, rialitija, turbo folka i vesti.Zar vise uopste niko nema inspiraciju u ovoj zemlji da napravi neke nove stvari koje ce biti kvalitetne????![]()
Osim filmova kad se uvatim da nesto gledam samo mi skace pritisak pa se pre odlucim za discovery
Одговор је врло једноставан - нема пара од тога. Један филм траје сат и по, и јефтинији је од било какве тематске емисије. У углу екрана може, притом, да стоји име неке фабрике сточне хране, па ће још и да се исплатиИсти одговор је и за серије, ријалитије итд....
Године 2006. РРА је пожурила да "направи ред" у српском етру, доделивши лиценце кућама које су рекле "радићу добро, кеве ми, само ме не гаси", или што је још горе "ма тек ћеш да видиш кад ја почнем да радим.." - ово ко разуме, схватиће.
И тако...са много ентузијазма, почела је нова ера у етру Србије. Све док нису почели да стижу први рачуни, на којима је писало:
- мрежа предајника - 800.000 дин
- плате радницима - 1.000.000 дин
- Рател, Сокој, ОФПС, Танјуг, Бета................укупно ?.000.000.00 динара!
упс...ништа од програма, да видимо где има пара...и тако настадоше Фарме, и сви колективно одосмо у.....
Ето, зато нема квалитетног програма....