kako uvaliti kosku a ostati frajer

Luciferko:
Meni se zapravo postavlja pitanje cemu sve to. Ja sam obisao dosta sveta i nigde nisam video da se devojke tako pokasaju. Mladi uzivaju u ljubavi, paznju, zabavi. I ove nase devojke vole to. Ali povrh svega vole da gaze momke. Ako provale da je decko dobar onda je gotov. Kada ga jedna obradi i napravi majmuna od njega bez ikakvog razloga valjanog, valjda da bi ispala riba, imala cemu da se smeje sa drugaricama, onda ce sve ostale krenuti prema njemu tako da se ponasaju i onda je doticni nagrabusio. E onda se po nekad zeznu pa krenu na nekog prividnog dobricu tj malo pametnijeg dobricu, pa izvuku deblji kraj. Onda idu kuci, placu, nerviraju se, ***** na muski rod i slicno.

Mene dakle zanima cemu takvo ponasanje? Sta devojke misle da postignu takvim ponasanjem?

Ja u stvari imam svoju malu predstvau o celoj stvari. Ko sto rekoh nase devojke najvise uzivaju da zgaze nekog dobricu psihicki i da likuju posle. Nakon toga uzivaju da glume zrtve. I kao trece uzivaju u seksu.

I kako su one to smislile. Posto najvise uzivaju u gazenju dobrih momaka one to i rade. I tu nema mnogo price. E onda idu kod skotova. I tu je sada fora. Skot ima ***** i moze da kaza, ali ih i povredjuje. Sta one dobiju od skota dobiju seks ali dobiju i razlog da izigravaju zrtvu. Kada ih skot pojebe i posle povredji, odjebe, ostavi eto im dobrog razloga da kukaju kako su one zrtve i kako su muskarci skotovi. A u opste ne razmisljaju da su u celoj to njihovoj igri one naj pre bile skotovi.

Pa ***** i treba samo jebati i ponizavati! ;-)

ludopileglodjekosku:
Kažeš joj da nije dovoljno zgodna...da ima celulit na guzi....da joj grudi nisu dovoljno velike...i da zbog svega gore navedenog ne može da ti se "digne" na nju. I, naravno, poželjno je da sve to izgovoriš pred njom i njenim drugaricama.

pre svega pozeljno je da ako ima veliku patku, da je nadrka prvo pa da je iznese pred njom i nenim drugaricama, a onda da joj kaze da joj se ne dize na nju zbog celulita ali ce zato rado pojebati njene drugarice! :-)

NovaIsta:
luciferko, koliko god da te neka povredila, stideces se sebe i svojih postova kroz najvise godinu dana. to ti zelim od srca, da shvatis sta lupetas, i postanes jedno zadovoljno, stabilno, ispunjeno musko stvorenje, koje poznaje i voli zene i ume sa njima. a ubedjena sam da si jedan jako dobar decko, samo prepadnut, povredjen, i mozda nepravedno odbacen. aj pa srecno!

decko hoce samo da keca kurvu...

Luciferko:
Ajde mi posteno recite da nisam u pravu kada kazem da vecina nasih devojaka voli da gazi momke.

Recimo fin pristojan momak pridje u kaficu ili klubu a ona ga odbije na takav nacin da samo sto mu se ne zaplace. Onda uvati pa mu se smeje sa drugaricama iza ledja i likuje kako je ispala riba. Ajde pa mi recite da vecina nasih devojaka se tako ne ponasa. Ja mislim da se vecina ponasa tako. Trude se da ispadnu ribe.

da ispadnu kucke, legendo! :-)

zelenookа:
E moj ti, da si frajer ne bi ti ona predlagala kombinacije da bi se posle smejala sa drugaricama.
A ako nisi frajer ne možeš ni da ostaneš frajer.
A da si frajer ne bi smišljao kako da joj uvališ kosku.
Valjda me je neko razumeo.
16.gif

ja, ali ne frajer,

JE.BAC! :-) :-):-)

Jolly Jumper:
Glupo je - starije su. Doduše, stara koka dobra juha. :-P
Posle će biti, iju mali , pa ti rasteš po celom telu.. pa onda pipkanja po stomaku, kao fol
iz milošte a u stvari da vide koliki mi je , mislim na stomak bre, pa mi naginju dekolte,
pa namigivanje kad se sretnemo u hodniku, pa mi kao nude da me povezu kući pa
kao 'jao pa nismo u istom pravcu' , onda se češu o mene u liftu i na kraju insistiraju da im otvaram gornje prozore samo da mi me gledale otpozadi kad se napnem na prste. :oops:
Na kraju moram da im pričam o svom dečku da bi ih otkačio.
Ma bre, vi žene imate hiljadu puta više načina da perfidno sexualno zlostavljate muškarce
na radnom mestu.

ti si domacin covek!

Pipi Langstrumpf:
Nakon sto sam procitala gomilu tvojih GLUPIH stavova, a nijedan fin post a kamoli neki iz kog zraci dobrota a ne mrznja zbog neprihvacenosti dosla sam do zakljucka da ti JESI GLUP a da NISI DOBAR I FIN i da te stoga treba zayebavati jer to zasluzujes zbog svoje zlobne i pakosne zelje da "spustas" devojke.

pipi, nosis li kikice i u stvanosti?

Back