livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
o pa narafski 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ki sa reklame?livija:o pa narafski![]()
ma meracim, laganolivija:ha??? :shock:
i guess....
Zasto tebe vole? :wink:livija:ebiga pero... ja nemam sopstveni bubanj potok... i nemam 4160 dindzi da platim picje.... i nisam opasna kao ti...
nego eto.... zhivotarim po forumu....
al meni je supermene vishe vole
Petar_Pan:Zasto tebe vole? :wink:
Uvek ce zensko pobeti musko u takvim anketama(pogotovo sto ja koristim samo jedan nick a ne 15)... a zasto to je vec druga prica... a od dve zenske uvek ce da pobedi ona sa boljim nogama to da...livija:
imam bolje noge od tebesvasta...
ma... pa ko mene mozh da ne voli???
ajd da otvorimo anketu koga vishe vole i zashto!
Jesi siguran? Ma gde to?srce mi je u stomaku:nemo se sekiras, ima pice i za 2185 dindzi..eto toliko
srce mi je u stomaku:nemo se sekiras, ima pice i za 2185 dindzi..eto toliko
Petar_Pan:Uvek ce zensko pobeti musko u takvim anketama(pogotovo sto ja koristim samo jedan nick a ne 15)... a zasto to je vec druga prica... a od dve zenske uvek ce da pobedi ona sa boljim nogama to da...![]()
livija:
tvoj opshtepoznati jedan jedini nick koji se protezhe pod serijskim brojevima, koliko je meni poznato od 1 do 10
Daj Aleksej... znas li ti koliko Livija ima samo svojih nikova? Ko pola foruma zajedno...Aleksej_BASO:![]()
A da napravimo anketu da samo zenske glasaju za peru a muski za liviju???
To bi bilo fer i korektno, naravno da se mogu videti odgovori, pa da nema lazi nema prevare?
Nda... i ja se zaprepastio... vise od pola strane zakljucano... Kad admini ne znaju da izbrisu par kretenskih postova koji upropaste teme.... vec ko fol zakljucaju temu... interesi... neciji...Irena:))):sta se desava nema me neko vreme, i kad dodjem sve teme ovde zakljucane???:shock: