Kako usavršiti strani jezik

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.671
Želim da usavršim engleski jezik. Moj nivo poznavanja engleskog što se tiče komunikacije je malo slabiji nego osrednji. Želim neku aplikaciju, neku knjigu da pročitam, neki savet da dobijem kako da usavršim svoj engleski?

Krenuo sam sa Dualingo aplikacijom da učim Nemački već par meseci i dobro mi ide..Ali ne znam za engleski, pošto nemački nisam znao ama bas ništa kad sam počeo da je koristim..

Želim da usavršim engleski jezik. Moj nivo poznavanja engleskog što se tiče komunikacije je malo slabiji nego osrednji. Želim neku aplikaciju, neku knjigu da pročitam, neki savet da dobijem kako da usavršim svoj engleski?

Krenuo sam sa Dualingo aplikacijom da učim Nemački već par meseci i dobro mi ide..Ali ne znam za engleski, pošto nemački nisam znao ama bas ništa kad sam počeo da je koristim..
https://engoo.com/app/materials/en

Gledaj da uklopis sa svojim interesovanjima i slobodnim vremenom ali flmovi na engleskom sa titlom u originalu su dobri za pocetak. Cujes izgovor i vidis kako se pise rec.
Licno slusam dosta bendova iz Engleske sto ne skodi ali ne znam ni koliko pomaze.
Onlajn igre su mi pomogle da vidim koliko sam zardjao sa onim sto sam naucio u skoli a upoznao sam i ljude kojima je to maternji jezik pa smo imali neku komunikaciju. Najpre za samu igru a kasnije smo presli i na druge teme.

Back