- Poruka
- 41.289
Pokrenula sam je ponovo, na prvoj je strani.Е не знам за ту тему.
Изгледа да сам то пропустио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokrenula sam je ponovo, na prvoj je strani.Е не знам за ту тему.
Изгледа да сам то пропустио.
Pobedila sam!Тактика је била, приђеш и представиш се, баш као што си рекла.
И само си тек тако пришао и представио се?Тактика је била, приђеш и представиш се, баш као што си рекла.
али ми је нешто друго много занимљивије, али не могу баш по форуму.
Pa što tek tako? Nego kako?И само си тек тако пришао и представио се?
Ма нисам љут уопште.Pa što tek tako? Nego kako?
To je normalno i nemoj da si sad ljut što sam pobedila![]()
Ali ne, nisi pažljivo čitao temu pri kraju, reče skoro da je počela sama da mu se namešta. Nađi toМа нисам љут уопште.
Него сав онај помало драматични увод и заплет како и шта би, да би на крају искористио нешто што је најједноставније и пришао.
Хахахаха то се њему само тако можда чини.Ali ne, nisi pažljivo čitao temu pri kraju, reče skoro da je počela sama da mu se namešta. Nađi to. Tako je olakšana stvar.
Kako me ne bi poslušao, vi izmišljate, ja govorim iz iskustvaХахахаха то се њему само тако можда чини.
Ти у овој теми јеси побоједила, мсм тебе је на крају послушао. Али моја порука у теми је добила највише лајкова.![]()
Ваљда са обично пролазак има и он искуство бар толиког.Kako me ne bi poslušao, vi izmišljate, ja govorim iz iskustva![]()
Не знам, тј не сматрам да сам ишта изгубио.Svako ko je u životu imao neke veće gubitke (kao ja) zna da ništa ne treba puštati bez da se razjasne stvari. Prilike se koriste, sve koje mogu. Mnogo više čovek žali za onim što nije uradio.
Ма нисам љут уопште.
Него сав онај помало драматични увод и заплет како и шта би, да би на крају искористио нешто што је најједноставније и пришао.
Дај бар Паули и мени у инбох.Ех, ма, има још луђи заплет. Барем, луд из моје перспективе. Али стварно не могу јавно на форуму да пишем.
I ti si tipovala apotekarku?Kako me ne bi poslušao, vi izmišljate, ja govorim iz iskustva![]()
to sigurnovaljda treba da probaš da komuniciraš prosto, možda ti neće uspeti, al računaće se negde. možda i ne moraš ništa