Coke:
Coveka možeš najbolje ceniti preko toga ko su mu neprijatelji.
Govor mržnje i fašizam su tražiti zabranu jedne mafijaške udruge koja je pre 15 godina proterivala građane Srbije koji su druge nacionalnosti i pravila spiskove.
E to je izvrnuti sistem vrednosti.
Drago mi je što su se pristalice ove fašističke organizacije pokazale na ovoj temi.
Radikali su zlo koje je pogodilo Srbiju.Sagrađeni od fašizma i mafijaskog novca, najbogatija stranka u zemlji koja je osiromašila za vreme njihove vlasti. Ljudi koji su toliko puta lagali da samo glupi mogu da im veruju.
Trebva se setiti samo izjava haškog zatvorenika Šešelja da se predizborna obećanja ne važe jer služe za dobijanje glasova. Treba se setiti svih njihovih koalicija sa SPSom. Treba se setiti obećanja da će biti bombardovani Rim i Pariz. Treba se setiti zakona o školstvu koji je naše fakultete skinuo sa svetske akademske mape. Treba se setiti zakona o medijima koji je služio Miloševiću da se održi.
Treba se setiti da je to organizacija koja je proterivala građane Srbiej i širila fašizam.
To čudovište je trebalo zabraniti 5. oktobra i to bi bio najveći patriotski čin.
Sta da se radi, Coke," kad tu i takvu organizaciju "podrzava 4O odsto gradjana ove zemlje?
Malo sam kopirala tvoju temu, arihivirala, pa neka lepo ovde na ulazu (Krstarice) pise:
Radikali mogu biti vredjani do mile volje, sve sto za druge opcije ne vazi, za njih vazi

Covece, ti vredjas vise od 2 miliona ljudi u ovoj Srbiji, i nikom nishta
Meni je tebe zao, ti si opsednut mrznjom, a to nije dobro za tebe (jer, ma koliko ti trazio ukidanje "fasisticke SRS", ma koliko to na ovom forumu bila dozvoljena (omisljena), jednostavno, to je nemoguce!
I, sta ti onda ostaje?
Da ovde (i jedino ovde) svoju mrznju i bes istresas na diskutante koji su opredeljeni za SRS!
Mlatis praznu slamu, Coke, ali, si ovom prilikom stvarno prekardashio!
Jesi li tu dodatnu "snagu" dobio posle one "objave" Moderatrora sta se ne sme, gde nigde ne pise da se ne sme ciniti to sto ti cinis, Radikale nazivati fasistima
Da, moguce je, nazalost!