Kako ubiti nadu?

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Christina Aguilerafeat Alicia Keys- IMPOSSIBLE

It's impossible
It's impossible to love you
If you don't let me know what you're feeling
It's impossible for me to give you what you need
If you're always hidin' from me

I don't know what hurt you
I just, I wanna make it right
Cos boy I'm sick and tired of trying to read your mind

It's impossible (impossible)
Oh baby it's impossible for me to love you
It's the way it is
Oh baby it's impossible
If you makin' it this way

Impossible to make it easy
If you always tryin' to make it so damn hard
How can I, how can I give you all my love, baby
If you're always, always puttin' up your guard

This is not a circus
Don't you play me for a clown
How long can emotions keep on goin' up and down

Oh baby it's impossible for me to love you
It's the way it is
Oh baby it's impossible
If you keep treating me this way
Over, over (over and over)

Impossible baby (impossible, impossible)
If you makin' it this way, this way
Oh baby, it's impossible
If you makin' it this way

girl_pinkglassesf.gif

znas,kazu : veruj u najbolje ali budi spreman na najgore...a sta nada daje???uvek sam se razocaravala kada sam se nadala...nadas se da ce ti se nesto lepo desiti,ali se nikad ne nadas ruznom...i ono te uvek nekako iznenadi...
slazem se za nadu veru i ljubav...ali za mene ljubav je pokretac svega,nada je iluzija...a vera...
Vjeruj u ljubav,
jer ljubav je sve,
vjeruj u ljubav,
ne zivi bez nje.
Vjeruj u ljubav,
i sacuvaj nju,
vjeruj u ljubav u dobru i zlu.

Najgore je proslo. Ima dana kad se osecam kul, al' strefi me neocekivano u trenutku i kida me. I to zbog tuncice nade koja jos zivi, a tako bih je lepo zadavila golim rukama, a ne znam kako se to radi. Nemam iskustva. Necu da se koprcam ko riba na suvom, nisam to ja.

Najgore je proslo. Ima dana kad se osecam kul, al' strefi me neocekivano u trenutku i kida me. I to zbog tuncice nade koja jos zivi, a tako bih je lepo zadavila golim rukama, a ne znam kako se to radi. Nemam iskustva. Necu da se koprcam ko riba na suvom, nisam to ja.

kazem ti,uzmi sekiricu i prerezi joj grkljan,pa ces da vidis kako ce ti se ona sepuriti ;)

mozes da ocekujes,tezis ka necemu i da se nadas...ali ako nema one prave volje i ciste vere...mozes samo da zvizdis u prazno!!!!
od tvog koraka zavisi sled dogadjaja...i svaki tvoj korak ima uzrok i posledicu...i na tom putu mozes da se nadas da ce ispasti dobro...ali ne mora biti...zato si samo ti taj koji vuce konce...:D

Kazu, nada umire poslednja. Oprostite se kobajagi od necega ili nekoga, al' opet povremeno vam se javlja ta prokleta nada, vera u dobro ili elementarnu ljudskost.
Ja uopste ne kapiram zasto je nadanje kao dobra stvar, ako realnost prica svoju pricu.
Samo u coveka unosi nemir.
Dakle, kako ubiti i poslednju trunku nade...? :|

nadu ne možeš ubiti,ona može da umre samo prirodnom smrću...

Kazu, nada umire poslednja. Oprostite se kobajagi od necega ili nekoga, al' opet povremeno vam se javlja ta prokleta nada, vera u dobro ili elementarnu ljudskost.
Ja uopste ne kapiram zasto je nadanje kao dobra stvar, ako realnost prica svoju pricu.

kako bwe unosi nemir u choveka? pa meni je bash lepo kada se nadam da tje neshto krenuti na bolje... mislim, uglavnom se nada povezuje sa ochekivanjem nekih pozitivnih deshavanja... zashto bismo to ubijali? volim da se nadam, nepopravljivi sam optimista... :D
a iako nada poslednja umire, ipak umire... sve ima svoj rok trajanja... kada chovek shvati da nema vishe chemu da se nada i nada tje umreti... nema tu nishta ni silu, kao i kod mnogih drugih osetjanja...

Mislim da mozda ne treba da ubijem nadu, nego da svoje misli zaokupim drugim stvarima, onda sam mirna i osecam se dobro. I sto kaze Dusko Radovic, ako vam "situacija" pravi probleme, treba promeniti "situaciju". :-)

preparat partijem:)

Back