Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.933
Је л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,
или је то заиста само кафа и сокић? Домине? Јамб?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vidish ja vetj smatram da tje sve to biti veliko muchenje za oboje
imam drugaricu i ona je seksualni analfabet i izlazila sa jednim chovekom ovo ono pricha smeh, znash vetj i sam kako to ide
i kad je doshao termin da on nju pozove kod sebe kutji da joj pokazhe gde zhivi ova moja sretjica povede neku poznanicu da kao nije sama sa njim
ja sam se tad tachno zagrcnula dok sam kafu pila
pitam, je pa sto si vodila nju? kazuje ona "pa da nebi krenuo znash vetj"
pa kazhem pa nije te pozvao da ti pokazuje jastuchitje na sofi
Статистички, рекао бих да је нпр. 1 од 7 пута од мојих позива лепшем полу било радне акције, а обично смо лепо ћаскали, играли пасијанс или тако нешто.
Па, рек'о, да не грешим негде.
kolko ono reche da imash ljeta!?
Своја љета на Крсти кријем као змија ноге.
a zashto!?
prodajesh maglu!?
od "nekih gospodina" ne prihvatam poziv šta god znacio pozivЈе л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,
od "nekih gospodina" ne prihvatam poziv šta god znacio poziv
Зато што не желим да откривам свој идентитет.
Овде увек по нешто кажемо о себи. Имам трип (параноју), да ће неко да скупи све што сам о себи писао за претходних 10 + година, а онда све то стави на једно место, и провали ко сам и шта сам.
a nemash namjeru biti staklen
pa vidi onda je mozhda najpametnije ugasiti internet
Koliko sam shvatila nije je zvao.
Ako kažeš koliko imaš godina otkrićeš svoj identitet?Зато што не желим да откривам свој идентитет.
Овде увек по нешто кажемо о себи. Имам трип (параноју), да ће неко да скупи све што сам о себи писао за претходних 10 + година, а онда све то стави на једно место, и провали ко сам и шта сам.
Ako kažeš koliko imaš godina otkrićeš svoj identitet?![]()
То би било као да особи коју одржавају у животу на апаратима искључиш апарат из струје.
pa jel ti vidish kolika je to perverzija?
s jedne strane nishta o sebi ne retji jer "neko skuplja informacije" a s druge strane bez interneta ne zhelish biti
Сматрам да ти израз перверзија користиш у негативном контексту, што је врло негативно с твоје стране.
Као у представи Радован трећи?shta god da kezhem ili plachu ili se smiju
uglavnom vazda sam na tapeti
Posaljem ga u pm i sve mu po spisku detaljnoЈе л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,