Како тумачите кад вас неки господин позове код себе кући (на кафу, филм...сокић...)?

Статистички, рекао бих да је нпр. 1 од 7 пута од мојих позива лепшем полу било радне акције, а обично смо лепо ћаскали, играли пасијанс или тако нешто.

Па, рек'о, да не грешим негде.

pa vidish ja vetj smatram da tje sve to biti veliko muchenje za oboje

imam drugaricu i ona je seksualni analfabet i izlazila sa jednim chovekom ovo ono pricha smeh, znash vetj i sam kako to ide
i kad je doshao termin da on nju pozove kod sebe kutji da joj pokazhe gde zhivi ova moja sretjica povede neku poznanicu da kao nije sama sa njim

ja sam se tad tachno zagrcnula dok sam kafu pila

pitam, je pa sto si vodila nju? kazuje ona "pa da nebi krenuo znash vetj"

pa kazhem pa nije te pozvao da ti pokazuje jastuchitje na sofi

Овај пост са суседне теме ме нагнао да поставим питање.

Статистички, рекао бих да је нпр. 1 од 7 пута од мојих позива лепшем полу било радне акције, а обично смо лепо ћаскали, играли пасијанс или тако нешто.

Па, рек'о, да не грешим негде.

kolko ono reche da imash ljeta!?

a zashto!?

prodajesh maglu!?

Зато што не желим да откривам свој идентитет.

Овде увек по нешто кажемо о себи. Имам трип (параноју), да ће неко да скупи све што сам о себи писао за претходних 10 + година, а онда све то стави на једно место, и провали ко сам и шта сам.

Је л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,

или је то заиста само кафа и сокић? Домине? Јамб?
od "nekih gospodina" ne prihvatam poziv šta god znacio poziv

Овде увек по нешто кажемо о себи. Имам трип (параноју), да ће неко да скупи све што сам о себи писао за претходних 10 + година, а онда све то стави на једно место, и провали ко сам и шта сам.

a nemash namjeru biti staklen

pa vidi onda je mozhda najpametnije ugasiti internet

a nemash namjeru biti staklen

pa vidi onda je mozhda najpametnije ugasiti internet

То би било као да особи коју одржавају у животу на апаратима искључиш апарат из струје.

Ako kažeš koliko imaš godina otkrićeš svoj identitet? :zper:

Ako kažeš koliko imaš godina otkrićeš svoj identitet? :zper:

Не, али имам пуно постова, и у по неком од тих постова напишем и неке друге ствари о себи. Па кад неки интернет манијак све то склопи, добије целокупан профил.

То би било као да особи коју одржавају у животу на апаратима искључиш апарат из струје.

pa jel ti vidish kolika je to perverzija?

s jedne strane nishta o sebi ne retji jer "neko skuplja informacije" a s druge strane bez interneta ne zhelish biti

pa jel ti vidish kolika je to perverzija?

s jedne strane nishta o sebi ne retji jer "neko skuplja informacije" a s druge strane bez interneta ne zhelish biti

Сматрам да ти израз перверзија користиш у негативном контексту, што је врло негативно с твоје стране.

Сматрам да ти израз перверзија користиш у негативном контексту, што је врло негативно с твоје стране.

shta god da kezhem ili plachu ili se smiju

uglavnom vazda sam na tapeti

shta god da kezhem ili plachu ili se smiju

uglavnom vazda sam na tapeti
Као у представи Радован трећи?

Zoran_Radmilovi%C4%87_Radovan_III_Youtube_2_658x940

Је л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,

или је то заиста само кафа и сокић? Домине? Јамб?
Posaljem ga u pm i sve mu po spisku detaljno

Back