- Poruka
- 10.192
Poker u skidanje.Је л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,
или је то заиста само кафа и сокић? Домине? Јамб?
Prihvate, pa se sete posle 10 godina da su silovane.
Poker u skidanje.Је л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,
Shta imash da krijesh uopshte?Зато што не желим да откривам свој идентитет.
Овде увек по нешто кажемо о себи. Имам трип (параноју), да ће неко да скупи све што сам о себи писао за претходних 10 + година, а онда све то стави на једно место, и провали ко сам и шта сам.
Sto je sasvim logičnoSvaki put kada bi me neko pozvao kod sebe KUĆI misliću isključivo da zove na sex.
Tumace kao poziv na udaju. Cim udje kod njega, odmah ce poceti da premesta stvari po stanu pre nego pocne jamb.
zena se nikad ne poziva jer je to nekulturnoЈе л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,
Sto je sasvim logično
Jer ako se već dejtujete neko vreme neće te pozvati da citate poeziju ili igrate se covjece ne ljuti se
A isto tako ako ti njega pozoveš nećeš mu valjda pokazivati fotoaparate
Нико ме није звао.
Све ми неки трип да ћу морати да играм "Не љути се, човече".уместо да се бацим на "Стратего" па онда "Ризико".
poslednji put kad me je zvala na "radnu akciju" zaista ej bila radna
kacio sam zavese.
Popio sam sok i kafu i caooooo...
Ne idem vise po tudjim kucamaa 😭
Мене кад зову, ја одем и попијем кафу.
Док ме једна није напушила:"Дебилу, седиш сам у стану са девојком, и ти ћаскаш на тераси о укусима различитих врста кафе!!!"![]()
Чекај, полако! Како дејтовање?
То је већ озбиљна ствар.
Френдице, другарице, пријатељице, познанице, дружбенице, колегнице, пријатељице пријатељица, случајне пролазнице...
Има ту у крају извесни Чукарић. Није баш нормалан..оно...фију, фију. И негде на нету нађох да му на врата пише "Одавде нико није изашао нејeбан", па помислих да сам ја превише гостопримљив кад играмо "на слово, на слово", уместо да се бацим на "Стратего" па онда "Ризико".
Od toga još niko nije vidio sreću
Pa čekajte ….
Од чекања нико није видео срећу?
Па....морам да сачекам прави тренутак, бреј!
Знаш оно...играмо јамб...и...није сад тренутак, после ћу.
Ja odem kod nje, ona otvori vrata goula u cizmama do kolena na stikli, koznim strapovima i kazem: Dobro de, gde ti je taj jamb?
Не тумачим ништа док се јасно нешто не стави до знања.Је л' то у 100 % случајева тумачите као позив на радну акцију,
Samo to i moze. Ja ne idem na jambove. Ajd mozda monopol ili nesto interesantnije.
pa drzhimo fige da se i to tebi jednom dogodi