Kako treba sa nacistima i klero fasistima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Plarforma

Ističe se
Banovan
Poruka
2.707
Pevač benda "Dropkick Murphys" pretukao neonacistu

Poznati irski pank bend "Dropkick Murphys" našao se u centru pažnje zbog tuče koja je izbila na pozornici usred svirke i regovanja pevača koji je nokautirao obožavaoca koji je pozdravio bend nacističkim pozdravom.

Bend je nastupao u klubu Terminal 5 u Njujorku, a tradicija je da za vreme izvođenja pesme "Kiss Me I'm Shitfaced" sve devojke dođu na pozornicu.

Na kraju su se i muškarci počeli gurati, a ljudi iz obezbeđenja su bili nemoćni da obuzdaju masu.

Jedan od obožavalaca pozdravio je bend nacističkim pozdravom, što se nije svidelo pevaču, koji ga je izudarao i isterao s pozornice. "Nacisti nisu je....poželjni na našim koncertima", viknuo je u mikrofon.

Koliko mrzim soviniste, koliko mi na q idu nacionalisti, toliko me nerviraju i nacisti. U principu ono sovinista je imbecil, a nacista je neko ko je uz to imao i nesrecno detinjstvo.

Ja ne vidim zasto ne bi ljudi ziveli normalno i u slozi.

A i ne znam prema kome to mogu Srbi da budu nacisoidni? Pa to mozes samo prema nizim rasama. kako recimo prema Madjarima da budu nacisti ako su Madjari imali petnaestak nobelovaca, a Srbi ni jednog :hahaha:

Koliko mrzim soviniste, koliko mi na q idu nacionalisti, toliko me nerviraju i nacisti. U principu ono sovinista je imbecil, a nacista je neko ko je uz to imao i nesrecno detinjstvo.

Ja ne vidim zasto ne bi ljudi ziveli normalno i u slozi.

A i ne znam prema kome to mogu Srbi da budu nacisoidni? Pa to mozes samo prema nizim rasama. kako recimo prema Madjarima da budu nacisti ako su Madjari imali petnaestak nobelovaca, a Srbi ni jednog :hahaha:

Kako se nacista uvek sam ofira... smetaju ti nacisti, a delis ljude na nize i vise rase. Tvoji madjari dobili nagradu od Svedjana (pretpostavljam da su ti oni jos visa rasa) su zato bolji od Srba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back