- Poruka
- 1.159
1) relacija => šaka - nos - patos
2) pobeći sa mesta događaja
3) pokušati neku razumnu konverzaciju
4) vrištati
4) vrištati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je prethodilo fizičkom konfliktu? Kako je do njega došlo? Jesi li učestvovao u građenju takve atmosfere?
Jesi li bio pod opijatima, alkoholom, terapijom? Je l' taj drugi bio pod opijatima, alkoholom, terapijom?
Moraš da dočaraš situaciju.
to kaže i PutinPa, setiću se jednog dobrog roditeljskog saveta-nemoj da ideš na mesta gde takve stvari mogu da se dese, ali ako se desi, udri prva kako znaš i ne žali.
Ja to sebi ne dozvoljavam, ne ulazim u raspravke i konflikte, ne može me manje zanimati šta ko radi i šta smera... i ne smucam se.
Dakle... ja ne znam kojim čudom bih mogla da upadnem u fizički konflikt.
Ali... razmišljam ponekad o tome.
Moraš da raščlaniš konflikt i napad.elem, konfikt na ulici ?...kako ćeš se rešiti napasnika ?
kkao ćeš se ponašati u takvoj situaciji ako je žena ili muškarac ?Moraš da raščlaniš konflikt i napad.
Konflikt prave bar dve osobe, dakle ako su dve osobe u konfliktu-obe su krive, ko manje-ko više, i ja ne podržavam kavge, imam tu otprilike više od pola života i samo jednom sam iskezila zube, neću da prepričavam-ne u konfliktu, nego u napadu. Pijandura, htelo već ujutru da mi se izvinjava i da budemo prijatelji.
Ako je napad... pa.. neću da me banuju.
Nije zgodno odgovoriti.Sve moze da se primeni,ali zavisi od momenta i opasnosti s druge strane.1) relacija => šaka - nos - patos
4) vrištati
Indigo, ja sam idiot.Ako te neko napada, brani se svim sredstvima. Zna se šta treba da bude meta, pa nismo duduci.
Dobre su one borilačke veštine, tamo se lepo uči...
ali generalno svi znamo šta je dovoljno da nekoga onesposobiš, a ipak da ga ne usmrtiš.
Mora se misliti brzo, to se vežba mentalno i fizički...
Meni je moj ćale znao u mojih 12-13god dati olovku, pa iz cuga u drill napadu da provalim gde olovka ide. Nisi se rodio da znaš isprve gde šta ide. Moraju ljudi da se osposobljavaju.
Zavisi kakva je osoba. Svakako treba pricati, ali ako je neko namerio da bude agresivan, onda treba jasno treba staviti do znanja da ce biti pretucen. Kao macori kad igraju svoju mentalnu igru satima, sve izbegavajuci direktan fajt. Moze se mnogo nauciti iz macje diplomatije.1) relacija => šaka - nos - patos
4) vrištati
Ako te neko napada, brani se svim sredstvima. Zna se šta treba da bude meta, pa nismo duduci.
ali generalno svi znamo šta je dovoljno da nekoga onesposobiš, a ipak da ga ne usmrtiš.
Meni je moj ćale znao u mojih 12-13god dati olovku, pa iz cuga u drill napadu da provalim gde olovka ide. Nisi se rodio da znaš isprve gde šta ide. Moraju ljudi da se osposobljavaju.
Kakve olovke??Ako te neko napada, brani se svim sredstvima. Zna se šta treba da bude meta, pa nismo duduci.
Nači na mestu bih bila mrtvanaduti se da izgledaš veće...
![]()
To je pleonazam. Nuzna odbrana, ili samoodbrananužna samoodbrana ?
To je pleonazam. Nuzna odbrana, ili samoodbrana
![]()
Ne postoji nuzna samoodbrana.možda u gramar polizei smislu ali u moralnom ophođenju nije tako pa čak ni u pravnom smislu
koliko je opravdana ta - nužna samoodbrana da povrediš nekoga ?