EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Es se osmelio da mi se obrati![]()
Bas sam se lepo ispricao s Makijem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Es se osmelio da mi se obrati![]()
I ne treba da mešaš moral s nagonima, naprosto zato što je moral "mala maca" za snagu koju poseduju nagoni.
Nagoni su nam od prirode dati, neobjašnjiva je njihova snaga. Moral je čovekova tvorevina, i njegova struktura klimava je i labilna poput čovečije.
Pitanje: ko će pobediti, prava ljubav ili neverstvo, može se preformulisati u pitanje: koji nagon je snažniji, onaj koji nas goni ka ljubavi ili ka neverstvu?
Napominjem da, u pokušaju da odgovorimo na ovo večito pitanje, ne bi trebalo smetnuti s uma činjenicu da nagon ka neverstvu potiče s istog izvora kao i nagon koji nas goni ka "pravoj jubavi". Drugo lice neverstva je, u svari, ljubav prema samom sebi.
Ja se sad nesto setih kraljice majke, pokojne, koja je kad je cula da ledi Di hoce da ostavi Carlsa zbog Kamile rekla: Sta se ova mala buni? Cuj, vara je..pa i mene je moj varao...muska posta. Parafrazirala sam ali bez stresa dakle...![]()
Dobar film. Kao stvoren za Kejt, i sve u Vudijevom stilu. Ali poenta je sada vazna.
Gledala sam skoro film vudija alena blue jasmin....i zena ima nervni slom, izgubio bogati muz sve, uhapsili ga, ubio se....i na kraju filma u stvari se sazna da ga je ona prijavila. On je varao konstantno sa raznim zenama, i naisao na jednu zbog koje je zatrazio razvod i kao bice ona obezbedjena. Medjutim njoj se pomracilo i prijavila ga.![]()
Sad mi žao što sam pročitala rasplet pre nego što sam gledala film.![]()
Rasplet se uklopio u temu.
Trebalo je da stoji neka napomena, odakle da ne čitaju oni koje je zaintrigirao film.
I meni, ali to je kompleksnije ludilo vec...Meni licno bolji viki, kristina, barselona
I meni, ali to je kompleksnije ludilo vec...
Inace ja Vudija gotivim ne kao Almodovara ali sam gledala i Mizeve i zene, i Rumu s ljuabvlju, Druga zena...Svasta nesto.
Ali na temu o kojoj pricamo mora se spomenuti legendarni fim sa kuvanjem zeca na kraju...Jel zna neko na sta mislim?
У неким браковима мушкарац има статус детета, са свим привилегијама које тај узраст носи.
Жена га угланца и пусти у двориште да се игра. Он дође и она му да да једе.![]()
Kažeš da sam na početku govorio sasvim razgovetno, ali izuzetno naglašeno i u strašnoj žurbi, dodajem, kao da se plašim da će me prekinuti pre nego što završim kratke i sadržajne rečenice, koje će me otpraviti pred dželata ili u pakao (neverstva).Ja i mo rekosmo isto.
Ja i ti ne, početak ti je bio impresivan u tom postu, ali si zabrljao na samom kraju.![]()
Ta nesavladiva težnja da se radi nešto pogrešno, samo zato što je pogrešno, ne dozvoljava analizu, odnosno rastavljanje na elemente.Neverstvo ne moze da bude ljubav ni u kom smislu, vise je sabotiranje ljubavi, cak i prema sebi.
Gledala sam skoro film vudija alena blue jasmin....i zena ima nervni slom, izgubio bogati muz sve, uhapsili ga, ubio se....i na kraju filma u stvari se sazna da ga je ona prijavila. On je varao konstantno sa raznim zenama, i naisao na jednu zbog koje je zatrazio razvod i kao bice ona obezbedjena. Medjutim njoj se pomracilo i prijavila ga.![]()
Sve što je Peti htela da zna o sexu, a nije smela da pita Koju, taj film.meni je extra kada se kotrlja džinovska sisamsm taj film
Pa to je opis tvog braka. Muz ti radi, dodje kuci, ti si dovukla sve sa pijace i skuvala rucak. Namiren je. Uvece jos malo mazenja u krevetu. Ima sve sto je jednom detetu potrebno.![]()
Sve što je Peti htela da zna o sexu, a nije smela da pita Koju, taj film.![]()
Kažeš da sam na početku govorio sasvim razgovetno, ali izuzetno naglašeno i u strašnoj žurbi, dodajem, kao da se plašim da će me prekinuti pre nego što završim kratke i sadržajne rečenice, koje će me otpraviti pred dželata ili u pakao (neverstva).![]()
Ta nesavladiva težnja da se radi nešto pogrešno, samo zato što je pogrešno, ne dozvoljava analizu, odnosno rastavljanje na elemente.
To je radikalan, primitivan, elementaran nagon. Svrstao sam ga u ljubav, jer je osećaj zadovoljstva koji u nama izaziva činjenje pogrešnih stvari toliko snažan, da je jedino još u ljubavi vidljiv. Razmisli.![]()
Daleko sam još od tvog umetničkog haosa... pardon, nivoa, Drakče, ali se redovno upinjem iz svih šapa i dahćem, u nastojanju da dosegnem makar nivo više.Mnogo im fali do tog zajebantskog nivoa...S tim humorom vučeš na Kolakovskog...Ključ nebeski...
Apropo stremljenja pogrešnosti tome je nalik kad se prave nevešte (arhaićni štos s ispuštanjem maramice ili saplitanjem i naslanjanjem,
a ono se nasloni sis da žmarci toplote zakrvave predatorske očurfe...)
Žene su ti Kojo,mustre po rođenju...Mustre bečke...![]()