xiaoyu
Domaćin
- Poruka
- 3.755
Slažem se.anaboj:I da zaboravimo ovu pricu,to je daleko iza nas,moramo se nauciti da primamo i kritike i pohvale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se.anaboj:I da zaboravimo ovu pricu,to je daleko iza nas,moramo se nauciti da primamo i kritike i pohvale.

35 mm je sasvim solidan format, mnogi skuplji modeli ga imaju i to je ono sto EOS 350D vezuje za kvalitet. Mnogi profi fotografi ga koriste jer razlika osim u ceni i nekim detaljima ( auto ISO, podesavaje WB u Kelvinima, jaca baterija, bolji " rukohvat " itd ) ne postoji: isti procesor Digic2 je na boljim modelima. Sad, mnogo bolji modeli imaju svoju pricu a verujem da ih ne poseduje svaki treci fotograf koji nudi slike na stok.bruno.konti:postoje i drugi formati..
ne samo 35mm, on je njaslabiji...
ima profi kamera koje kostaju 20-30000 e, njima je 350D igrackica, premda je Entry-Level...
mozda je zbog toga...
danez:
duskas:Konj je prelep, al mi više liči na sliku nego na fotografiju...
il' je to što se još umila nisam...![]()

Pre kupovine bar dva meseca u teretanubruno.konti:Seitz ima i 480 Mpx, pravi panoramu od 360 stepeni... od 3 slike formata valjda 6x17...
ali koliko je to cudo od od 160, ja kad sam video....

баш тајBlackie Lawless?