RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.673
Kažu Drina je granica, a Višegrad koji je istočno od Drine se nalazi u BiH, iako je bio u sastavu nemanjićke Srbije. Baranja iako je izvorno glasala 1918. za prisajedinjenje Srbiji završila je nekako u Hrvatskoj. Južni Sandžak, odnosno severni deo Crne Gore nikada pre 1912. nije bio u sastavu Crne Gore, Duklje ili Zete, ali jeste bio u sastavu srednjovekovne Srbije. Makedonsku regiju su zajedno od Turaka oslobodili i podelili Srbi, Grci i Bugari, ali samo na delu koji su oslobodili Srbi je nikla nova država, dok Grci i Bugari i dalje poseduju svoje parče. Kosovo nikada u svojoj istoriji nije bilo nezavisna albanska država, ali je bilo u sastavu srpske države i sada su odjednom Srbi neki tirani, agresori, osvajači, zlikovci samo zato što žele da se takvo stanje održi.
I posle svega Srbi su okarakterisani kao glavni negativci i glavni faktor nestabilnosti. Mi hoćemo da menjamo granice i da se širimo na tuđi račun, a jedino smo mi kroz istoriju činili teritorijalne ustupke zarad mira u kući i niko nikada nije rekao ni ''Hvala''.
I posle svega Srbi su okarakterisani kao glavni negativci i glavni faktor nestabilnosti. Mi hoćemo da menjamo granice i da se širimo na tuđi račun, a jedino smo mi kroz istoriju činili teritorijalne ustupke zarad mira u kući i niko nikada nije rekao ni ''Hvala''.