Kako to da je Srbija jedina zemlja na Balkanu koja uvijek igra protiv sebe?

Uzaludni napor kolega....imalo bi smisla kada bi ovaj... "enigmatični" ...kao i tvorac izraza.."kroatocentrično jugoslavenstvo"..znali čitati.
Ne možeš ti stolariji objašnjavati.
Да. Постоје делови народа који нису државотворни, па им није јасан односно немају довољно знања о идентитету и самосвести матице тј језгра народа које јесте државотворно.
И онда се баве лупетањем

Ni po jada što sjeverni Šumadinci (čast izuzecima) preziru Krajišnike i Kosovce, nego oni preziru i sami sebe odnosno jedan drugog. Ogovaraju jedni druge, tužakaju šefovima, ljubomorni su na uspjeh svog komšije ili rođaka itd. Čini mi se da je @Софија za njih jednom rekla da su kao rogovi u vreći, potpuno se slažem.
O takvima koji mrze i preziru Srbe proterane i izložene pogromima i genocidu samo zato što postoje imam isto mišljenje kao i o počiniocima pomenutog.

Да. Постоје делови народа који нису државотворни, па им није јасан односно немају довољно знања о идентитету и самосвести матице тј језгра народа које јесте државотворно.
И онда се баве лупетањем
:mazi:

И онда се баве лупетањем
Dijelovi srpskog naroda koji nisu državotvorni?
Na kakvim si drogama danas?

Ne mora moje, neko neutralno.
Zašto neutralno ako ste i njih napali i skoro odradili isto što i u Hrvatskoj i BiH?
A i da niste, zašto bi itko imao neutralno mišljenje?

Neutralni mogu biti Rusi, s obzirom da ste ih vi nazivali braćom dok su nama slali oružje.
Ostatak svijeta je pokazao što misli odnosno kakvo mišljenje imaju o vama '99.

Zašto neutralno ako ste i njih napali i skoro odradili isto što i u Hrvatskoj i BiH?
A i da niste, zašto bi itko imao neutralno mišljenje?

Neutralni mogu biti Rusi, s obzirom da ste ih vi nazivali braćom dok su nama slali oružje.
Ostatak svijeta je pokazao što misli odnosno kakvo mišljenje imaju o vama '99.
Zato o vama cijeli svijet ima preveliko mišljenje.Pogotovo Slovenci kad ste imali arbitražu s njima oko piranskog zalijeva.

Još manje bi trebo bit isti vašem.
Pa napisao sam ti da je svijet pokazao svoj stav '99., ako ne i prije toga..
Ti kao srbin hrvatske narodnosti i s hrvatskom putovnicom bi trebao šutiti, da ti ne bi ukinuli dvojno državljanstvo, a znamo čije bi izabrao, o materijalni veliki Srbine s .de domene:mazi:

Pa napisao sam ti da je svijet pokazao svoj stav '99., ako ne i prije toga..
Ti kao srbin hrvatske narodnosti i s hrvatskom putovnicom bi trebao šutiti, da ti ne bi ukinuli dvojno državljanstvo, a znamo čije bi izabrao, o materijalni veliki Srbine s .de domene:mazi:
Možete jedino da me povučete za krivi krajiški.:mazi:

Zato o vama cijeli svijet ima preveliko mišljenje.Pogotovo Slovenci kad ste imali arbitražu s njima oko piranskog zalijeva.
piranski zaljev, daj nemoj me je***

piranski zaljev vs pokolji po hrv i bih, kosovo itd.
ovo ne da su kruške i jabuke, iskreno uopće ne znam kako da to nazovem, malo si delulu?

Tako su i ustaše nekad pjevale ustaške pjesme s YU pasošem u džepu po Minhenu i Štutgartu.
Tad vam nije smeto pasoš.:mrgreen:
Ne bih znao, nisam upućen, ali jedino što mogu isčitati iz ovoga je da si se onda ugledao na ustaše i eto danas si poput njih :per:
Tebi ne smeta ustaška putovnica ali zato svakom pravom Srbinu tu na forumu soliš pamet i pametuješ iz omražene EU, tako da ne samo da si ustaša već si licemjerna ustaša i wannabe četnik :D

Valjda Savudrijska vala? Upravo to ti je najbolji primjer kako se kulturno razlikujemo. Jedine žrtve hrvatsko slovenskog spora su brancini lubini i orade koje pregovaračka ekipa slisti nakon svake runde pregovora.

Ne bih znao, nisam upućen, ali jedino što mogu isčitati iz ovoga je da si se onda ugledao na ustaše i eto danas si poput njih :per:
Tebi ne smeta ustaška putovnica ali zato svakom pravom Srbinu tu na forumu soliš pamet i pametuješ iz omražene EU, tako da ne samo da si ustaša već si licemjerna ustaša i wannabe četnik :D
1749936709340.gif

Ne vjerujem da Simo ima putovnicu, prije potjernicu ;)

Back