zbiljaš
Domaćin
- Poruka
- 3.757
Srebrno Jezero – Golubac, Istočna SrbijaDa, video sam fotografije na drugoj temi. Lepo i čisto.
Evo odakle se javljaju ovi što pitaju zašto ih ljudi gledaju sa visine:
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srebrno Jezero – Golubac, Istočna SrbijaDa, video sam fotografije na drugoj temi. Lepo i čisto.
Evo odakle se javljaju ovi što pitaju zašto ih ljudi gledaju sa visine:
TI vredjas Srbe generalno, udruzujes se sa Hrvatima tj ustasama, podstices podele i medjusobne razmirice.@BoyanV Krajišnik @Krishna dva puta na ovoj temi kači iste fotografije reke Krke i kaže kako tamo može da se kupa, kao da mi u Srbiji nemamo gde da se kupamo što se tiče reka i jezera odnosno slatke vode, a koja je čista, i sa uređenom obalom; i ovo je takođe Istočna Srbija, Srebrno jezero, Braničevski okrug:
![]()
![]()
![]()
Svaki drugi zapadni Hercegovac ima srpsko ime.Slobodan,Dušan,Dragan,Gojko itd.Smješno i čudno mi bude kad čujem da se neki Hrvat zove Živko, Dušan ili Dragutin, kad se Hrvatica zove Anđa, a kad se prezivaju Jović, Jovanović, Đurić ili Srbljanović.
E jeste baš sa njima se udružujem protiv vas Krajišnika. Sa svakim ću se udružim protiv vas. Kako si pogodio?udruzujes se sa Hrvatima tj ustasama,
Odlično...a što bi vi drugo radili nego ljuštili šljivovicu i komovaču i po cijeli dan se dernjali...i to nazivali pjesmom. Zamisli umotvorine pjesničke...rakija se, rakija se, komovaČa peČe...o kruv te..Imate jednu pjesmu i to iz 95.,dok ih Srbi imaju na desetke.Prije toga niste ni znali da je Knin u Hrvatskoj,nit ste pjevali o njemu.
Ne znam sta je tebi smesno.E jeste baš sa njima se udružujem protiv vas Krajišnika. Sa svakim ću se udružim protiv vas. Kako si pogodio?
Nismo pjevali pjesme o klanju i Jasenovcu ko vi ustaše.Znaju to i Šumadinci.Odlično...a što bi vi drugo radili nego ljuštili šljivovicu i komovaču i po cijeli dan se dernjali...i to nazivali pjesmom. Zamisli umotvorine pjesničke...rakija se, rakija se, komovaČa peČe...o kruv te..
Radili...jeste, jeste...busijašili i "posuđivali" tuđe...i uvijek se na vrijeme vraćali..po još
Čisto da Šumadinci steknu uvid sa kakvim sojem smo imali posla..i to smatra Knin, Gračac, Lapac, Benkovac...svojim
Nekada bilo...sada se ni ne spominje..Ne,nego s Banije.
Spominje,spominje.I većina Hrvata kaže Banija.Nekada bilo...sada se ni ne spominje..
Srebrno jezero – Veliko Gradište, Istočna Srbija:Na prvoj i drugoj je Krka, ekstra je čista. Takve su i druge kninske vode - Radljevac, Kosovčica, Marčinkovac, Butižica, Krčić i Orašnica. Moj čaća na Radljevcu naučio plivati.
Pogledajte prilog 1759612
Ooooo to ste vi..Arhanđele Gavrilo...Nismo pjevali pjesme o klanju i Jasenovcu ko vi ustaše.Znaju to i Šumadinci.
Ti baš hoćeš da te ja napušim danas?Ooooo to ste vi..Arhanđele Gavrilo...![]()
Tačno se vidi da su vas Srbi naučili pjevat.Odlično...a što bi vi drugo radili nego ljuštili šljivovicu i komovaču i po cijeli dan se dernjali...i to nazivali pjesmom. Zamisli umotvorine pjesničke...rakija se, rakija se, komovaČa peČe...o kruv te..
Radili...jeste, jeste...busijašili i "posuđivali" tuđe...i uvijek se na vrijeme vraćali..po još
Čisto da Šumadinci steknu uvid sa kakvim sojem smo imali posla..i to smatra Knin, Gračac, Lapac, Benkovac...svojim
Badi kad ćemo do Kudinog mosta? Vidi ljepote.Ne, vlaji su svi što žive u zaleđu, boduli su svi što žive po otocima. Ti vjerojatno misliš na vlahe, što je nešto skroz drugo.
Šalji Slobo salate, bit će mesa bit će mesa klat ćemo Hrvate. Niste to pjevali '91?Nismo pjevali pjesme o klanju i Jasenovcu ko vi ustaše.Znaju to i Šumadinci.
Možda na tvom jeziku, ne i na mom.Ne,nego s Banije.

Znamo mi odlično s kime ste imali posla. Sa onima koji sada pričaju kako im je Srbija, posebno njen istočni i južni deo, ružna i odvratna i da nema u Srbiji varoši koja bi uopšte mogla da se poredi s "njihovim" Kninom.Čisto da Šumadinci steknu uvid sa kakvim sojem smo imali posla..i to smatra Knin, Gračac, Lapac, Benkovac...svojim
Baš sam bio nedavno u Golubiću, nema ni 10 dana.Badi kad ćemo do Kudinog mosta? Vidi ljepote.
Tim jezikom govore i Hrvati.Većina kaže Banija.Možda na tvom jeziku, ne i na mom.![]()

Ne, ne kaže većina, kažu pojedinci, mahom komunjare koje jednako ne mogu smisliti ni mene ni tebe. Nebitno, stvar je u tome da Banija nije ni pravilno ni u duhu hrvatskog jezika. Samo ne znam kaj se ti kao Srbin u to petljaš. Srbi nikad nisu imali banove.Tim jezikom govore i Hrvati.Većina kaže Banija.
Sram ih bilo.![]()
To su pjevali dobrovoljci iz Srbije.Šalji Slobo salate, bit će mesa bit će mesa klat ćemo Hrvate. Niste to pjevali '91?
A vi ste bili samo prateći vokali, stajali u pozadini u minicama i mahali bokovima? U Splitu bi rekli, aj ća lovit rake govnare.To su pjevali dobrovoljci iz Srbije.
Šta si na kraj srca.Priznaš da je Krajina ljepša,i idemo dalje.Znamo mi odlično s kime ste imali posla. Sa onima koji sada pričaju kako im je Srbija, posebno njen istočni i južni deo, ružna i odvratna i da nema u Srbiji varoši koja bi uopšte mogla da se poredi s "njihovim" Kninom.
![]()
Knjaževac, Istočna Srbija
![]()
Sokobanja, Istočna Srbija
![]()
Vranje, jug Srbije

Mi smo pjevali ćaća mi je lovac na granici Knin-Obrovac.A vi ste bili samo prateći vokali, stalaji u pozadini u minicama i mahali bokovima? U Splitu bi rekli, aj ća lovit rake govnare.

aaa....znači iz Benkovca si pticoMi smo pjevali ćaća mi je lovac na granici Knin-Obrovac.![]()