Kako tepate svom partneru?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
al stvarno, prakticno pokazujes da volis i sve te njihove negativne strane :lol:
Ne znam brate...meni je to d'umreš!
Još kad se skupe neki parovi negde u društvu, pa jedan par krene sa tim "kuco- maco, maco-kuco", dok se napr. ti i partner blago sablažavate! Ja sam jednom tako slušala tepanja jednog para, pa sam na kraju pukla od smeha...ljudi stvarno ne znaju ni vreme ni mesto za neke stvari.Ili k'o fol nešto u društvu glumataju!

Ne znam brate...meni je to d'umreš!
Još kad se skupe neki parovi negde u društvu, pa jedan par krene sa tim "kuco- maco, maco-kuco", dok se napr. ti i partner blago sablažavate! Ja sam jednom tako slušala tepanja jednog para, pa sam na kraju pukla od smeha...ljudi stvarno ne znaju ni vremo ni mesto za neke stvari.
Da, to je druga stvar, da ti se zgade oboje, jbt postedite me izliva neznosti van vasih cetiri zida

Ne poznajem par koji nema neko svoje oslovljavanje. ( nazovimo ga kako god )
Mislim da to imaju i ovi koji se podsmevaju temi.
I nema to puno veze s romantikom, već sa bliskošću.

Ja nikad nisam imala, zaista niti mi je ko tepao.. Sad kad ovo pročitam.. pitam se da li to znači da ni sa kim nisam bila dovoljno bliska.
Ali..mene i deca zovu imenom. Nemam ni nadimak.
🤔

Jedan me je zvao "gazdarica" 🙃

Pre neki dan,razgovarao sam,sa jednim starim covekom,pa ga izmedju ostalog upitah,da li se u njegovo vreme,govorile lepe reci vencanoj zeni.
Jeste, kako da ne,rece mi starina.Kada sam se ozenio,pa kada smo vodili ljubav,ja sam svojoj zeni iz miloste govorio,magarice moja,Eeeeeee lepa
su to vremena bila rece starac.Ai moja magarica umre pre pet godina,drugu ne mogu da nadjem.Svaka koju pitam,hoce li me,odgovori mi,mali
ti je.........cek od penzije........

Back