Kako ste se zarazili koronom?

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.949
Ugl sve što sam čuo od bliže rodbine i prijatelja, komšija a to je da su im deca dofurala koronu u kuću. Neki su to stojećki pregrmeli, neki nisu ni znali da je imaju a to je najveći užas ako se ja pitam, neki su jedva ostali živi a nekih nažalost više nema.

Nadam se da će deca moći da žive sa time i zaboraviti sav ovaj užas koji se napravio u 21 veku i da će tvorac ovog nakaznog gripa odgovarati kad tad.

Nadam se i da će vakcinisani biti uredu kako nam nebi napravili neki pakao u budućnosti recimo postali zombiji i kanibali.

I da nadam se da će ovo uticati konačno na globalnu svest bogaćenja i ubijanja svega oko sebe na uštrb prirode i ravnoteže civilizacija koje su u 21. veku umesto kulture, nauke, tehnologije i blagostanja postale fašističke septičke jame.

Par osoba u mojoj okolini se zarazilo,ne znaju ni kako... Dok se ja nisam ni zarazio, a po meni bi trebalo, jer ulazim u komunikaciju sa ljudima svakodnevno, nisam se vakcinisao,...jer..... sam alergičan,..i ne da mi komšija, kaže da će se naljutiti na mene, i ja sam sad uslovljen,jbg...čekam da me strefi iznenada, pa da okrivim komšiju, i da mu kažem da je on kriv zbog toga, i da uperim prst u njega onako oštro. (a možda sam i preležao :) )

Nek je bog u pomoći ovima što moraju gsb-om da idu na posao, ja dok sam studirao i išao na faks trolom svake godine sam imao grip. Jednom sam imao +40 nedelju dana a drugi put sam puzao po stanu e ako nisam otporan na koronu nek sve ide do đavola :D

Ugl sve što sam čuo od bliže rodbine i prijatelja, komšija a to je da su im deca dofurala koronu u kuću. Neki su to stojećki pregrmeli, neki nisu ni znali da je imaju a to je najveći užas ako se ja pitam, neki su jedva ostali živi a nekih nažalost više nema.

Nadam se da će deca moći da žive sa time i zaboraviti sav ovaj užas koji se napravio u 21 veku i da će tvorac ovog nakaznog gripa odgovarati kad tad.

Nadam se i da će vakcinisani biti uredu kako nam nebi napravili neki pakao u budućnosti recimo postali zombiji i kanibali.

I da nadam se da će ovo uticati konačno na globalnu svest bogaćenja i ubijanja svega oko sebe na uštrb prirode i ravnoteže civilizacija koje su u 21. veku umesto kulture, nauke, tehnologije i blagostanja postale fašističke septičke jame.
Oni ni sami vise ne mogu da se dogovore da li je to plucni virus ili koronarni virus ,zasto bi covek koji normalno razmislja verovao takvima za bilo
sta ..

zarazila sam se kod drugarice u praksi , kako sam ishla po papirologiju od pacijenata kratko smo svukli masku i jedna drugoj neshto shapnuli i to je bilo to!

nestao mi je ukus i miris i 2 stepenice sam jedva izashla i nestaje vazduh

od tada je proslo 6 meseci i ukus i miris mi se nije vratio

dobila sam od brata parfem za rodjendan gucci bloom i sad taj parfem, desinfekcija za ruke, shampon bez obzira koji, gelovi za tushiranje, tash za sudje, sve vrste prashka za vesh ma jednostavno sve ima isti miris nema razlike a isto se vazhi za hranu shta god da stavim usta ima isti shmek i to me bash jako muchi

stavim parfem i mnogi kazhu "lepo mirishesh" a meni smrdi ali ga stavljam jer znam od pre da lepo mirishe i sad se pitam da li tju ikad motji uopshte kupiti drugi parfem, da li tju ikad opet motji uzhivati u mirisu mora, cvetja pa i hrane

Back