gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Kako ste ste upoznali sa muzem\zenom?
Da li ste odmah znali da je ta osoba "ona prava"?
Ko je koga zaprosio i kako?![]()
Ima tu mesta i za pitanje "kad ste saznali da ta osoba nije ona prava"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste ste upoznali sa muzem\zenom?
Da li ste odmah znali da je ta osoba "ona prava"?
Ko je koga zaprosio i kako?![]()
Jooš, meni ovo skroz romantično....
Баш је то чудно...човек никад не зна кад ће развити емоције према некој особи.
Ето, знали се ''сто'' година и на крају се венчали.
Мада, ипак су се само знали на ''ћао-ћао''.
Мислим да дуготрајна познанства, али она права и добра, кад резултују браком (одједном), да је то више нека рачуница, него заиста емоције и романтика.
Познајем један пар, радили су заједно, десет година пре него што су се венчали.
Обоје су били у касним тридесетим кад су се одлучили на тај корак. Изгледало ми је да то раде само због потомства, посебно што ми је он рекао ''нашао сам жену за живот''.![]()
Ја мислим да је ово основни услов за БРАК, за везу или шему је довољна и заљубљеност....али за бак је потребно баш да нађемо некога са ким можемо да живимо...
Ja hocu ponovo da se zaljubim onako ljudski , dala bi levu ruku za leptirice u stomaku .
A priča sa muzem ide ovako . Moli se Dive da doda nešto ako ja zaboravim![]()
Snimali smo nešto u teretani. Ja sam došla iz bolnice gde je mama operisana i bilo mi je teško jer joj je tog dana bio i rodjendan. Uopšte nisam bila zainteresovana za snimanje , najmanje da se cerim u kameru a to mi je delom bio posao. Došli su snimatelji da odrede probno snimanje da se vidi svetlo i uslovi i mi smo to odradili. Ja nisam zapamtila ni jednu facu , al jedna faca je zapamtila mene.
Nekoliko dana kasnije počeli smo snimanje , i vec nakon prvih 20 min ta je faca izjavila da cu ja biti njegova zena , na sta sam se ja samo nasmejala uz nezaobilazno prevrtanje ocima i komentar :"Aha, vazi ! "
Proveli smo mislim 21 dan snimajuci , već 15-tog sam ja provalila da tu ima nešto , do 21-og su to provalili i ostali. Nastavili smo da radimo zajedno na necemu drugom , prakticno smo ziveli zajedno i bilo nam je sjajno. Kada smo se 9 meseci kasnije ponovo okupili oko istog proekta kao sa početka price , ja sam vec počela da se zalim da mi nije dobro i da mi kasni, a ekipa se smeskala i navijala . Sam bog zna koliko suza sam prolila nad testom za trudnocu i one dve crte. Dok sam ja plakala on se radovao , onda smo se zajedno radovali kad se rodila Nana, sad on place sa nas dve a mi se radujemo i etooooooo to je prica.
Neki sasvim neutralni ljudi su mi posle pricali da je godinama pre toga gledajuci neke nase ranije snimke , on u prolazu komentarisao da cu ja biti njegova zena . Njima bilo smesno, pa su redom padali u nesvest kad su nas kasnije videli zajedno sa sve detetom u paketu.
Eto ga Manja.....tako je isla ta prica.
Dosadno![]()