Kako ste se obukli?

to je OCD..

evo jedna kad se picnem i krenem u diskace da barim zene.. :mrgreen:

IMAG0089.jpg

Pa kao manje-više uvek tokom hladnijih dana, znači one malo šire jednobojne kargo pantalone sa džepovima, poluduboke košarkaške patike (ili one Timberland kanađanke ako je sneg ili baš jaka kiša) i dukserica (najčešće je to ili Air Jordan ili sa logom nekih NBA timova ili sa tako neki košarkaškim motivima) a ako je baš hladno onda ide i jakna i to je to (ponekad obučem i onu kao dužu, široku košulju dal maskirnu ili tamno-maslinastu onu više kao urban ili army stil dal ali retko uglavnom nosim majice i dukserice).

Mislim iako sam pobornik onoga da odelo na čini čoveka (a ne čini ga ni telo već duša) ipak odeća je makar donekle odraz tvoje ličnosti i interesovanja, recimo ja ono skroz ležeran i sportski tip, ne znam basketaš, bavio sam se malo i DJ-ingom, ceo život se ložim na basket, na Hip Hop, na tvrđu muziku,grafite, na uličnu kulturu, ne znam na stripove, SF i svašta nešto, a onda logično da teško da sebe mogu da zamislim u svilenkastoj beloj košulji i lakovanim cipelama ili u tako nekom previše formalnom izdanju (jer prosto to nebi bio ja nit se lagodno i ugodno osećao u tome) i nekako skroz mi je logično da uz moju ličnost ide neki više sportskiji, urbaniji i alternativniji fazon ili ne znam ono kad obućem drečavo žutu jaknu, jarko crvenu duksericu i narandžaste patike ono veovatno teško da mogu da ostavim utisak nekog depresivca i mračnjaka ili da zračim negativnom energijom. :)

Back