Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 16.067
Pa rekla sam da ću biti finaGde si se tako najavila da me kamenuju ljudi sadsamo rekoh da nisam razmisljala da bude nudisticki fazon
Banovace i tebe i mene u kompletu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rekla sam da ću biti finaGde si se tako najavila da me kamenuju ljudi sadsamo rekoh da nisam razmisljala da bude nudisticki fazon
Banovace i tebe i mene u kompletu![]()

I ti ste nosata, sta je ovo veceras
DivnoooPa rekla sam da ću biti fina![]()

Него, којим данима беше бадемантил? Оматуфио сам, па морам да запишем. Али то не значи да ми се очи широм не отворе на прави изазов. Жива душа, шта ћете?Rekla @Meowy da se ne slikam danas
Ovih dana bademantil.
Sutra farmerice, džemper, čizme , jakna, neki skafander za istraživanje polarnih oblasti, šal, kapa, rukavice i preko stakleno zvono.
Bas si majistorski uplela...da mi pokazes kako?

A to samo sad dok sam bolesna, pa sam u stanuНего, којим данима беше бадемантил? Оматуфио сам, па морам да запишем. Али то не значи да ми се очи широм не отворе на прави изазов. Жива душа, шта ћете?

И онда ти уђе у кревет са температуром, шмркав и кијавичав и целу ноћ му куваш чај.Svog mačka bih obukla ovako:
Nek skiči po zimi... ali bih uživala da na niskim temeraturama nosi tesnu majicu. To je ON.
Ne, ja.![]()
imam iste patike
U čiji krevet?И онда ти уђе у кревет са температуром, шмркав и кијавичав и целу ноћ му куваш чај.
Па ако је туђи, баш те брига.U čiji krevet?
U moj?
Ja ne mogu da otvorim sliku...ne ucitava mi se :/
Šta su i čega simbol te tvoje starke?
Šta su i čega simbol te tvoje starke?
U čemu je fora, i šta je poruka?
Zimi je nositi starke znak ubogosti-neko ih je nekom poklonio tek da ne bude bos.
To je letnja obuća.
iste su kao od ružne ko lopov, zato sam ih i okačila, da pokažem kako imam iste, mada ne znam koja je poenta, samo mi je tako došloJa ne mogu da otvorim sliku...ne ucitava mi se :/
pa uboga sam i sirota, nosim starke 10 meseci godišnjeŠta su i čega simbol te tvoje starke?
Zimi je nositi starke znak ubogosti-neko ih je nekom poklonio.
To je letnja obuća.
Ma ok,htela sam bas da vidim sa cim si ih iskombinovala ali ono nesto nepotpun fajl kod mene.A svidjaju mi se basiste su kao od ružne ko lopov, zato sam ih i okačila, da pokažem kako imam iste, mada ne znam koja je poenta, samo mi je tako došlo
Ajde, bre!pa uboga sam i sirota, nosim starke 10 meseci godišnje
jel odgovor u skladu sa očekivanjima?
kod mene u proteklih 5-6 godina starke se kombinuju sa svim i svačim, bukvalno samu sebe nekad iznenadim na šta sve uspem da ih obujemMa ok,htela sam bas da vidim sa cim si ih iskombinovala ali ono nesto nepotpun fajl kod mene.A svidjaju mi se bas
Pa sta ima vezeŠta su i čega simbol te tvoje starke?
Zimi je nositi starke znak ubogosti-neko ih je nekom poklonio.
To je letnja obuća.