@Koca
tebi je clanak iz novina dokument? ljudi brisu bulju takvim dokumentom
nisi nista rekao na nemacki dokumnat koji sam ti postavio. i zamisli to je dokumenat iz ":ratne knjige vermahta", one iste sto je "prevedena" na srpski (izgleda da je prevodioc zaboravio bas taj deo da prevede)
ne mozes ono sto ti ne odgovara da odmah stavis pod "komunisticka" propaganda. ako ti stavim nesto od ljotica ili nedica na temu, odmah ce biti "ljoticevska propaganda", ili falsifikat. ti si intelektualni jadnik, nesposoban za vlastito misljenje. papagaj koji ponavlja tudje pamflete.
hahahahaha...opet projekcija na delu...ti koji si ovde baratao falsifikovanim dokumentima i komunjarskom literaturom da sastavis ovakav post, pa jos nekoga da nazivas jadnikom i nesposobnim...pa nema veceg jadnika od tebe koji na svakoj temi kojoj se spominju cetnici upada sa svojim lazima i falsifikatima....ali kompleksi su cudo...heheheheh...i nije te sramota...
ne znam nemacki druze...nisu moji pevali danke dojcland i bacali cvece pod nemacke tenkove pa da sam imao nemacki u skoli...ako oces bilo sta da ti odgovorim (na verovatno sprdacinu, ko zna odakle) moraces da mi prevedes...
...Nisam ja kriv sto je sve sto ti postavis komunjarska propaganda, i propaganda iskomleksiranih hrvatcica...dakle ne sve...al ispostavlja se, sve sto ti postavis....
To cime ti brises dupe nemam pojma (levom il desnom rukom

))) al drugi koji nisu procitali sam feljton znaju sta predstavljaju vecernje novosti, a kako pocinje sam clanak:
U “Legiju zaslužnih” najvećeg stepena ušla su još šestorica ruskih maršala i dvojica generala, pronalaze “Novosti” u tajnom arhivu Pentagona., moze se uvideti o cemu se radi...Danas se bulja brise komunjarskom propagandom...razumes, ubilo te vreme kiseli...danas se ljudi sprdaju sa onim sto ti ovde postavljas i predstavljas...vecito pitanje da li si zaista glup i zadrt pa verujes u ono sto iznosis il je sve to zarad dobro poznatog cilja, ublaziti sramotu sopstvene istorije blacenjem cetnika kao srba...hehehe...izgleda nikad necu saznati.,...
e kiseli, kiseli, bude li jos neko otvorio temu o cetnicima, definitivno ces da osedis...ti si samo jedan mali kompleksas, sve ostalo je posledica toga...
ajde kiseli odgovori bar na neko od silnih postavljenih pitanja...mogli bi da nadjemo onde tvoje komentare u kojima orden legije casti i ne postoji...hehehehhehehe...eee klovnu...