Како Срби да се одрекну Косова и Метохије када Турци решише да га трајно отму?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска
Хвала Богу што Ердоган ових дана показа своје право лице према православљу.Ово је и опомена за Србе да нисмо много далеко од неког новог Косовског боја.Можда за деценију не, али за две сигурно.Када се смени генерација која се заситила ратова нова ће кренути у борбу и ослобађање Српске територије и ту историја најбоље показује да се понавља нажалост.Ко жели рат у кућу га имао кажу стари а шиптари и Турци га одувек желе и нека их снађе.Србима остаје да се на време обезбеде од Турских барјактара који ће шиптари сигурно набавити.

Те нове генерације нек' уче школе, језике и ако наступе чиста срца и испружене руке резултата ће сигурно бити. Надам се само да ћемо им бар оставити нешто на шта могу да се наслоне.

Kap stoje Putin neki dan napisao nekim Ukrajincima : Možete da odnesete ono što ste doneli .
Tako i Vučić treba da napiše pismo siptarima dosljacimana na Kosovo ( ne malobrojnim albanskim starosedeocima koji su živeli u solidnom zuživotu sa Srbima )

Poslednja izmena od moderatora:
Kap stoje Putin neki dan napisao nekim Ukrajincima : Možete da odnesete ono što ste doneli .
Tako i Vučić treba da napiše pismo siptarima dosljacimana na Kosovo ( ne malobrojnim albanskim starosedeocima koji su živeli u solidnom zuživotu sa Srbima )
:Možete da odnesete ono što ste doneli sa sobom.
I tako stoji i u Dušanovom zakoniku .
Чим се Турци умешаше нормално је да размишљамо у том правцу.

Ne zanima me politika.

Ogradjujem se ako je neka uvreda iznesena / ova se stalno pojavljuje te eto da pitam.
Sa jedne strane kako sme da je ovo pita / sa druge kako ona sme da ode tamo kada zna kakav odnos imaju prema nama.
Plasim se za ovu osobu za sve dole kako ce to da ide /sta ce biti sa Kursumlijom selima okolo /Nis sela okolo /nasa groblja /nase crkve manastiri?

Poslednja izmena:
Ne zanima me politika.

Ogradjujem se ako je neka uvreda iznesena / ova se stalno pojavljuje te eto da pitam.
Sa jedne strane kako sme da je ovo pita / sa druge kako ona sme da ode tamo kada zna kakav odnos imaju prema nama.
Plasim se za ovu osobu za sve dole kako ce to da ide /sta ce biti sa Kursumlijom selima okolo /Nis sela okolo /nasa groblja /nase crkve manastiri?
a kazes da te ne zanima politika...........?

Ne zanima me politika.

Ово је доказ да медије у Србији нико не сакционише када отворено позивају Србе на Косову и Метохији да напусте свету Српску земљу.

Ауторска
Хвала Богу што Ердоган ових дана показа своје право лице према православљу.Ово је и опомена за Србе да нисмо много далеко од неког новог Косовског боја.Можда за деценију не, али за две сигурно.Када се смени генерација која се заситила ратова нова ће кренути у борбу и ослобађање Српске територије и ту историја најбоље показује да се понавља нажалост.Ко жели рат у кућу га имао кажу стари а шиптари и Турци га одувек желе и нека их снађе.Србима остаје да се на време обезбеде од Турских барјактара који ће шиптари сигурно набавити.

Pa ništa najbolje je da Srbi ili srpska državna i nacionalna politika objave rat Turskoj?

Pa ništa najbolje je da Srbi ili srpska državna i nacionalna politika objave rat Turskoj?
Турска ће свакако једнога дана поново кренути на Србију без обзира колико Србија жели мир.

a kazes da te ne zanima politika...........?
Ne zanima me politika.Kad neko od vas bude imao da mi plati advokata plus sudske troskove plus mi garantuje to pismeno ako pisem o politici onda se javite.

Ovde se radi o necemu mnogo bitnijem /sta ce sutra kad nestanemo mi da ostane / ovo je stvar toga da oni u buducnosti imaju ovu zemlju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back