GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.857
Не пазите на часу. Нећете имати ништа и бићете срећни. Светски економски форум 2016.
Колико видим, мафијаши из СНС нису били на том форуму.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не пазите на часу. Нећете имати ништа и бићете срећни. Светски економски форум 2016.
Krasniqi je podrzan od strane zapada da bi rasprodao sve sto postoji i buduca vlast ce morati da nastavi sa tim,ako hoce da se na vlast i odrzi.
Iz ovog ropstva nema izlaza,mozes dovesti vlast kojoj se nece rusiti stanice,to je maksimum,a lopovluk ce ostatiПа, не мора да се одржи, ако већ није у стању да ублажи ситуацију.
Није за нас проблем мењати власти колико треба.
За власт је то проблем.
Good for you. Нисам написао да ће све државе истим темпом и на исти начин ући у дистопију, тема је о Србији, ја сам у Србији као и већина овде па на њу и мислим. Најмање је битно да ли је домар Вучић, анонимни студент, Динко, Ломпар или Кавчић. Агенда која одлучује је врло јасна и може се блокирати трамвај 9 следећих 50 година, дувати вувузела и бацати ђубре резултат ће бити исти. Ако се дирне нечији крупни капитал падаће све надстрешнице, излетати са шина пуни возови или користити бојева муниција.Ја јесам, али нема везе
Ниједна држава није рођена лепа и уређена, а неке су то временом постале.
Мора да има нека цака
У карте и хороскопе не верујем![]()
Колико видим, мафијаши из СНС нису били на том форуму.
Италија је за 76 година променила 68 владаПа, не мора да се одржи, ако већ није у стању да ублажи ситуацију.
Није за нас проблем мењати власти колико треба.
За власт је то проблем.
Zanimljiva je veza požara sa nalazištima.
Kako da ih sprečimo dok su na vlasti da rasprodaju bukv sve?
Pa bar da smo popunili budžet, već se uvećava dug, dužni preko 100 milijarde! Ovo je da poludiš od nerviramja
Iz ovog ropstva nema izlaza,mozes dovesti vlast kojoj se nece rusiti stanice,to je maksimum,a lopovluk ce ostati
Италија је за 76 година променила 68 влада![]()
Good for you. Нисам написао да ће све државе истим темпом и на исти начин ући у дистопију, тема је о Србији, ја сам у Србији као и већина овде па на њу и мислим. Најмање је битно да ли је домар Вучић, анонимни студент, Динко, Ломпар или Кавчић. Агенда која одлучује је врло јасна и може се блокирати трамвај 9 следећих 50 година, дувати вувузела и бацати ђубре резултат ће бити исти. Ако се дирне нечији крупни капитал падаће све надстрешнице, излетати са шина пуни возови или користити бојева муниција.
Zanimljiva je veza požara sa nalazištima.
Стварно верујеш да је захтев тог крупног капитала вучићу био да рекоснтруише железничку станицу на тај начин да се надстрешница сруши, да направи трамвајску пругу преко моста на Ади на којој ће прагови иструлити после пет година, да не набрајам даље примере...Good for you. Нисам написао да ће све државе истим темпом и на исти начин ући у дистопију, тема је о Србији, ја сам у Србији као и већина овде па на њу и мислим. Најмање је битно да ли је домар Вучић, анонимни студент, Динко, Ломпар или Кавчић. Агенда која одлучује је врло јасна и може се блокирати трамвај 9 следећих 50 година, дувати вувузела и бацати ђубре резултат ће бити исти. Ако се дирне нечији крупни капитал падаће све надстрешнице, излетати са шина пуни возови или користити бојева муниција.
A izvor tih "informacija" je baš pouzdan i legitiman.. djeluje kao da je iz teorije zavjera.Zanimljiva je veza požara sa nalazištima.
Pa bar da smo popunili budžet, već se uvećava dug, dužni preko 100 milijarde! Ovo je da poludiš od nerviramja
Мислим да их није много брига око тога. Колико људи оде у Украини, Палестини, итд, итд а они да се потресају за 20ак душа. Битно је да се кредит уредно враћа. Нама јесте битно само морамо да их уверимо да ћемо им служити боље од старог домара. И да се надамо да ће бити бољи за нас.Стварно верујеш да је захтев тог крупног капитала вучићу био да рекоснтруише железничку станицу на тај начин да се надстрешница сруши, да направи трамвајску пругу преко моста на Ади на којој ће прагови иструлити после пет година, да не набрајам даље примере...
Крупном капиталу вероватно није битно ко је домар, док га то не угрожава, то могу да се сложим. Али нама је битно
А сигуран сам да крупни капитал не би много плакао ако ми доведемо неког нормалнијег домара![]()
Ne, sve je počelo od govora jendog akademikaA izvor tih "informacija" je baš pouzdan i legitiman.. djeluje kao da je iz teorije zavjera.
Pa daj da vidimo taj govor.Ne, sve je počelo od govora jendog akademika
Рио Тинто потпаљује ватру.Zanimljiva je veza požara sa nalazištima.
Жути су били махери у распродаји Србије, нјих нико никада неће у томе надмашити.sve sto nisu zuti prodali ova lopovska banda danas je rasprodala
sledeci koji dodju gladni i pocepanih patika nece imati skoro nista za prodaju, ali ce uceci od ovih danas posebno, prodavace i ono cega se niko jos nije setio
И опет на крају, изабрали су мафијашку владу, сличну оној првој.Нормално.
mozda, ali su ovi maheri da iz nicega uzmu pare po x putaЖути су били махери у распродаји Србије, нјих нико никада неће у томе надмашити.![]()
Ne mora tako biti !Krasniqi je podrzan od strane zapada da bi rasprodao sve sto postoji i buduca vlast ce morati da nastavi sa tim,ako hoce da se na vlast i odrzi.