Kako sprečiti rasprodaju svega??

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Krasniqi je podrzan od strane zapada da bi rasprodao sve sto postoji i buduca vlast ce morati da nastavi sa tim,ako hoce da se na vlast i odrzi.

Па, не мора да се одржи, ако већ није у стању да ублажи ситуацију.

Није за нас проблем мењати власти колико треба.

За власт је то проблем.

Ја јесам, али нема везе :D
Ниједна држава није рођена лепа и уређена, а неке су то временом постале.
Мора да има нека цака ;)
У карте и хороскопе не верујем :mrgreen:
Good for you. Нисам написао да ће све државе истим темпом и на исти начин ући у дистопију, тема је о Србији, ја сам у Србији као и већина овде па на њу и мислим. Најмање је битно да ли је домар Вучић, анонимни студент, Динко, Ломпар или Кавчић. Агенда која одлучује је врло јасна и може се блокирати трамвај 9 следећих 50 година, дувати вувузела и бацати ђубре резултат ће бити исти. Ако се дирне нечији крупни капитал падаће све надстрешнице, излетати са шина пуни возови или користити бојева муниција.

Па, не мора да се одржи, ако већ није у стању да ублажи ситуацију.

Није за нас проблем мењати власти колико треба.

За власт је то проблем.
Италија је за 76 година променила 68 влада :mrgreen:

Zanimljiva je veza požara sa nalazištima.

Kako da ih sprečimo dok su na vlasti da rasprodaju bukv sve?

Pa bar da smo popunili budžet, već se uvećava dug, dužni preko 100 milijarde! Ovo je da poludiš od nerviramja

U partizane, gerilska borba, vidis da je zemlja okupirana.

Jel ima jos neko kome to nije jasno, da je Srbija okupirana od strane kriminalaca na vlasti?

Iz ovog ropstva nema izlaza,mozes dovesti vlast kojoj se nece rusiti stanice,to je maksimum,a lopovluk ce ostati

Па, то да се станице не руше би био врло добар почетак.

Нисмо деца. Знамо каква је игра. Само не морам ја да је осећам сваки дан.

То је та шминка, шлиф, за коју мафија није способна.

Good for you. Нисам написао да ће све државе истим темпом и на исти начин ући у дистопију, тема је о Србији, ја сам у Србији као и већина овде па на њу и мислим. Најмање је битно да ли је домар Вучић, анонимни студент, Динко, Ломпар или Кавчић. Агенда која одлучује је врло јасна и може се блокирати трамвај 9 следећих 50 година, дувати вувузела и бацати ђубре резултат ће бити исти. Ако се дирне нечији крупни капитал падаће све надстрешнице, излетати са шина пуни возови или користити бојева муниција.

Онда дај неког анонимног студента, или боље студенткињу, да не гледам и не слушам више ове.

Кад нам је већ свеједно.

Zanimljiva je veza požara sa nalazištima.

Oпасан ниво параноје, зипа !

Kako da ih sprečimo dok su na vlasti da rasprodaju bukv sve?

Просто.
Купиш то што хоће да распродају
и сачуваш за наш народ и будуће генерације.

Немаш паре ?
А јел знаш некога ко има и ко би те послушао да купује за народну будућност ?

Не знаш ?
Извини Мујо мораћеш да умреш, пошто да нађемо власника за добра морамо.

Радзуме ?

Стварно верујеш да је захтев тог крупног капитала вучићу био да рекоснтруише железничку станицу на тај начин да се надстрешница сруши, да направи трамвајску пругу преко моста на Ади на којој ће прагови иструлити после пет година, да не набрајам даље примере...
Крупном капиталу вероватно није битно ко је домар, док га то не угрожава, то могу да се сложим. Али нама је битно ;)
А сигуран сам да крупни капитал не би много плакао ако ми доведемо неког нормалнијег домара ;)

Стварно верујеш да је захтев тог крупног капитала вучићу био да рекоснтруише железничку станицу на тај начин да се надстрешница сруши, да направи трамвајску пругу преко моста на Ади на којој ће прагови иструлити после пет година, да не набрајам даље примере...
Крупном капиталу вероватно није битно ко је домар, док га то не угрожава, то могу да се сложим. Али нама је битно ;)
А сигуран сам да крупни капитал не би много плакао ако ми доведемо неког нормалнијег домара ;)
Мислим да их није много брига око тога. Колико људи оде у Украини, Палестини, итд, итд а они да се потресају за 20ак душа. Битно је да се кредит уредно враћа. Нама јесте битно само морамо да их уверимо да ћемо им служити боље од старог домара. И да се надамо да ће бити бољи за нас.

sve sto nisu zuti prodali ova lopovska banda danas je rasprodala

sledeci koji dodju gladni i pocepanih patika nece imati skoro nista za prodaju, ali ce uceci od ovih danas posebno, prodavace i ono cega se niko jos nije setio
Жути су били махери у распродаји Србије, нјих нико никада неће у томе надмашити.:kafa:

Жути су били махери у распродаји Србије, нјих нико никада неће у томе надмашити.:kafa:
mozda, ali su ovi maheri da iz nicega uzmu pare po x puta

mogu da se kladim da svaki zuti danas kad gleda kako radikali uzimaju lovu milion puta vecu no sto su oni marnuli, psuje u sebi kako se oni toga nisu setili.

Krasniqi je podrzan od strane zapada da bi rasprodao sve sto postoji i buduca vlast ce morati da nastavi sa tim,ako hoce da se na vlast i odrzi.
Ne mora tako biti !

Zaista ne mora !

To je isto kao da kažeš devojci koja je duboko u prostituciji opstaćeš ako slušaš te moćne. A ne mora uopšte da radi u prostituciji. Može i drugačije da se živi. To što ti pišeš je samo zamka da ljudi dignu ruke

Pa kontam da bi morao da se napravi neki pokret kod nas koji se zalaže za zaustavljanje rasprodaje zemlje strancima, ugradnje u poslove - tako što će sve biti transparentno, a i da se pređe u realan aktivizam. Tj. da skupljaju donacije od naroda koji podržava tu ideju, da se blokiraju ovi što štete interesu naroda i sl.

Back