Kako smuvati matorku..

Dakle Hajdfelde mislim da smo jednoglasno dosli do zakljucka da se manes emocija,romantike,kolega i bilo kakvih izleta u javnosti ili slicno.Cak ni pogled,osmeh ili neki duzi dijalog jer takve stvari se veoma lako saznaju i izadju na videlo.A to ti ne treba.
Samo diskretno i direktno.Tradicija kaze da su matorke znatno diskretnije i suptilnije po tom pitanju.Bar ces,cak i u slucaju neuspeha,biti siguran da nece ici unaokolo i da brblja o svemu tome.

Danke Schone! :hvala:

Pa matorka valjda seks bez sarma ima i sa muzem, sta ce joj neko sa strane da je smori sa jos vise seksa bez sarma? Znaci komplementarni pristup, ponudi sve ono sto nema u braku, sarm, romantiku, leptirice u stomaku :zaljubljena:

Mmmm.. :cmok::cmok: Thank'S :super:

Sa diskrecijom se slazem, za ostalo vidi moj komentar gore. Inace, neko je predlozio neki vikend ili odmor negde, to je po meni najrealisticnija varijanta. Predlozi joj tako nesto, a ona, ako je stvarno zainteresovana, zaobicice muza sama...

Imao sam idejicu da idemo na ''tiski cvet'' pre mesec-dva ali to se izjalovilo ne znam ni ja zasto :(

Маторке су се толико попалиле и толико су жељне ку*ца (што је за тебе, мене, или тако неку главу одлично) да уопште не мораш да бринеш, а не брини, ако је удата тек ти неће очекивати не знам ни ја шта, хоће мало да пумпа пизду, его, сујету, мало да ради оно што по природи обожавају да раде а то је да варају своје мамлазе, мсм знаш како то иде... Али веруј ми да ти не треба ништа посебно што ти не треба и за неку од 22, само се опустиш.

Malo si previse eksplicitan a ja ipak necu da budem s njom da bih njenom muzu nabijao rogove nego da bi nam oboje bilo lepo ali nema veze na kraju. Hvala na savetu u svakomslucaju!

Malo si previse eksplicitan a ja ipak necu da budem s njom da bih njenom muzu nabijao rogove nego da bi nam oboje bilo lepo ali nema veze na kraju. Hvala na savetu u svakomslucaju!

Ма добро, ја сам багра и битанга, него кажем чисто оно... Ти рогови су последица, нисам ја рекао да ти то радиш ето због тога. Мада то и није твој проблем, јелте...

Back