gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
...bez dozvole,bez auta i bez logistike(gajbe)?
Ti i ja se skroz dopunjujemo ja imam sve što ti nemaš, ali neamam volju koju ti imaš za tako nešto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti i ja se skroz dopunjujemo ja imam sve što ti nemaš, ali neamam volju koju ti imaš za tako nešto, mada ta tvoja "matorka" je verovatno neko pilence, tako da možda bi se i volja našla
![]()
khm...ja se izvanjajem...
A ko je zapravo matorka?
Da li je ovo neki marketing? Self-promotion, a?![]()
Pa to mu koleginica![]()
Ne kapiram jbg, ja sam plavusa...
Od kolko se racuna da je matorka, majku mu hebem nikako da skontam!
Ne kapiram jbg, ja sam plavusa...
Od kolko se racuna da je matorka, majku mu hebem nikako da skontam!
Ako se dobro secam neke slicne teme (mislim da je postavio temu na Zenama), on ima oko 30, ona oko 50, ili vec tako nesto... Ako imas zivaca da citas, mozes da iskopas ovde negde: http://forum.krstarica.com/showthread.php/472181-Mla%C4%91i-mu%C5%A1karac-i-starija-%C5%BDena
Pa kao što ja napisah vrlo je to relativno ... ugao posmatranja je veoma bitan... mada rekao bih da je za postavljača i ona od 3 banke matorka
![]()
Ne muvati, oteti.
Jednostavno doci i dati joj do znanja da ce biti oteta i bacena na najsladje muke.
varanje mi je samo po sebi odvratno, odraz slabosti karaktera i tela, nepostovanje onoga s kim delis ostatak zivota, bla bla..tako da,
za taj deo vec nemam ideju.
ma de moze, koleginica ga zavlaci...malo joj napumpa ego i ona ode kuci vesela![]()
Simpaticno je kada balavci misle da se lako "dolazi" do matorki... A one mozda samo znaju sta hoce i znaju kako i kada to da ostvare?
ma najgore od svega sto ovde nisu kukali samo balavci
jadni oni![]()
Ako se dobro secam neke slicne teme (mislim da je postavio temu na Zenama), on ima oko 30, ona oko 50, ili vec tako nesto... Ako imas zivaca da citas, mozes da iskopas ovde negde: http://forum.krstarica.com/showthread.php/472181-Mla%C4%91i-mu%C5%A1karac-i-starija-%C5%BDena